0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Eau de Parfum Intense 2023

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Eau de Parfum Intense 2023 Парфюмированная вода
2 772 грн
Акція
Armani Si Eau de Parfum Intense 2023 Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Armani Si Eau de Parfum Intense 2023



Взявши до рук цей флакон, ви не захочете його відпускати! Дивовижний дизайн парфуму Armani Si Eau de Parfum Intense 2023 змусить вас закохатися в нього з першого вдиху, першого дотику! Рельєфні золоті літери нагадують вам правильну відповідь на головне питання вашого життя. Ваші губи шепочуть «Так», а шкіру огортає чудова аура ванільних та фруктових, рожевих та деревних, зелених та квіткових, пачулєвих та пряних, фужерних та бальзамічних відтінків.
Такий калейдоскоп фарб просто феєричний, він звучить чарівно, і за твердженням цінителів цієї колекції, є найкрасивішим її виданням. Ви можете оцінити новинку самі, обравши її як трендову прикрасу для особливих подій, адже цей парфум - чудовий вибір для запаморочливих побачень і яскравих святкових моментів осінньо-зимового сезону, коли жінка прагне бути розкішною та бажаною!



Історія створення


Вперше легендарний парфум з перспективною назвою «Сі», що означає пристрасне «Так», з'явився в 2013 році, коли було презентовано роботу чудової Крістін Нажель. Парфум чекав колосальний успіх - за цей час він перевтілювався в 25 різних фланкерах, граючи все новими і новими відтінками спокусливої жіночності.
До десятиліття свого бестселера бренд випустив його чергову реінкарнацію Armani Si Eau de Parfum Intense 2023, слідом за попередніми варіаціями Інтенс випуску 2014 року (у чорному флаконі), 2016 - Night Light і 2021 (у персиковому відтінку).
І – бінго! – результат перевершив не тільки усі очікування, а й флагманську версію! Автором чудової новинки стала Жюлі Массе (Julie Massé) – талановитий сучасний парфумер, яка створила кращу половину колекції «Сі», завоювавши серця шанувальників прекрасного такими творами, як Si Fiori та Si Passione.
Красивий флакон 2023 року видання зачаровує розкішшю теплого тілесно-нюдового відтінку вмісту та шикарного золотого рельєфного напилення букв SI, до яких так і тягнеться рука, щоб доторкнутися до прекрасного.
Вся колекція Si представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Armani Si Eau de Parfum Intense 2023, а також всі більш ранні версії, шанувальникам яких бренд зробив такий ефектний подарунок.



Скажи «ТАК» красиво!


Композиція зачаровує прелюдією ароматних ягід чорної смородини з їх солодкими та кислуватими, фруктово-деревними аспектами.
Ефектний вступ продовжено божественним дуетом ніжної чарівної травневої троянди, що переплітається з чудовими аспектами давани – виразної ноти, що поєднує освіжаючу гіркуватість зелених листочків і трав, з фруктовими та деревними тонами, з абрикосово-бальзамічними нюансами.
У серці твору панує відома база класичної версії, де яскрава, світла ваніль сяє з перших миттєвостей, з'являючись в обрамленні соковитих східних акцентів чорного чаю і пачулів.
Якщо вам імпонує ця лінія парфумерії, і ви завжди не проти побалувати себе, вам неодмінно варто купити в інтернет-магазині La Grande новинку Armani Si Eau de Parfum Intense 2023 - вона стане відкриттям вашого осінньо-зимового сезону!