0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Olivier Collection Privee Santal Velvet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Olivier Collection Privee Santal Velvet Парфюмированная вода
100ml
4 071 грн
Новинка

Franck Olivier Collection Privee Santal Velvet



Оксамитовий дотик цього аромату – справжній антистрес для тих, хто прагне гармонії та умиротворення. Французький парфумерний бренд Franck Olivier в рамках своєї наднової Collection Privee представив втілення цього ідеального релаксу - Santal Velvet, розкішний, глибокий аромат солодкої деревини сандала, що переливається м'якими пудровими і теплими пряними відтінками.
Немов делікатна тканина, що пестить шкіру, аромат огорне ваше тіло і волосся, проникне в кожну клітинку вашого єства, огорне аурою спокою та рівноваги. Це – ідеальний супутник вечорів осінньо-зимового сезону, які він зігріє своїм затишним та респектабельним настроєм.
Прекрасний вибір як для жінки, так і для чоловіка – недарма у країнах Сходу сандал є визнаним афродизіаком та символом гармонійних стосунків пари.



Трохи історії


З 1955 року ім'я Franck Olivier символізує найкращі якості, властиві Франції: краса та стиль, чуттєвість та естетичність. Розпочавши з випуску модного одягу, творець марки назвав її іменами двох своїх синів - так з'явилося поєднання "Френк & Олівер".
З 1998 року бренд, що міцно завоював авторитет у світі моди, почав випускати і парфумерію, і перший же твір, що став дебютним, виявився яскравим бестселером, що запам'ятовується надовго: ароматом з білого флакона-черепашки користувалися кілька поколінь жінок по всьому світу.
Потім з'явилася ціла низка прекрасних видань: Bamboo, Passion, Touch, Nature, Pure, Sun Java, Sunrise, створені переважно Марком Бакстоном. Зараз у портфоліо понад 60 парфумів, і бренд не втомлюється експериментувати та випускати ефектні новинки.
Саме таким подарунком усім цінителям вечірніх парфумерних прикрас стала Collection Privee, до складу якої, окрім чудового Santal Velvet, увійшли й інші "коштовності": Magic Blossom, Black Tiger, Red Addict, Parisian Oud та Ambre Gold.
Усі вони вже зараз представлені в Україні, адже в інтернет-магазині La Grande ви завжди можете придбати новинки одразу після їхньої прем'єри. Не стала винятком і парфумована вода Franck Olivier Collection Privee Santal Velvet, яку можна придбати за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Чудовий оксамитовий сандал


Композиція пестить вас ніжним пудровим дотик пелюсток ірисів і фіалок, що дивовижно поєднуються один з одним. Яскравості прелюдії надасть пряний нюанс кардамону.
Шляхетні деревні тони кедра та папірусу утворюють красивий серцевий акорд.
Завершення твору захопить вас розкіш головної теми - кремово-вершкової солодкої деревини сандалу в чуттєвому хмаринці мускусу.
Флакон нейтральний і в той же час елегантний: він дозволить вам зосередитися на чудовому вмісті, не відволікаючись на химерність оформлення.
Якщо ви віддаєте перевагу м'яким, спокусливим ароматам, рекомендуємо купити Franck Olivier Collection Privee Santal Velvet в інтернет-магазині La Grande - це просто мрія всіх володарів бездоганного смаку, що прагнуть до повної гармонії.