0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Olivier Collection Privee Black Tiger

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Olivier Collection Privee Black Tiger Парфюмированная вода
100ml
4 071 грн
Новинка

Franck Olivier Collection Privee Black Tiger – шикарний та експресивний!



Нова «Приватна колекція» (Collection Privee) стильного французького бренду Franck Olivier дарує нам можливість безлічі перевтілень у різні образи, одним з найефектніших серед яких став фатальний і харизматичний Black Tiger!
Він підкорить вас насиченою енергетикою фужерних і цитрусових, мускусних і деревних, пряних і шкіряних, амбрових і землистих, пачулевих і фруктових акордів - яскравий, багатоплановий, складний і емоційний аромат для неординарних особистостей.
Парфум призначений для осінньо-зимового сезону: вечірній, шикарний, він миттєво і надовго запам'ятовується - його вкрадлива сила просто нездоланна!



Трохи історії


Бренд Franck Olivier завжди вмів дивувати чудово продуманими парфумерними колекціями: з моменту виходу першого аромату в 1998 році в портфоліо марки вже кілька популярних ліній: Bamboo, Nature, Passion, Pure, Sun Java, Sunrise, Touch.
А в 2023 році бренд представив чудову нову Collection Privee з шести ароматів, що запам'ятовуються, для яскравих індивідуальностей – кожну зі своїм неповторним характером.
У Collection Privee, окрім експресії «Чорного Тигра», увійшли також чудова квіткова композиція Magic Blossom, деревно-пряний парфум Red Addict, орієнтальний Parisian Oud, м'який і повний вкрадливого шарму Santal Velvet і феєричний східно-квітковий аромат Ambre Gold.
Вся «Приватна Колекція» представлена в Україні вже зараз, хоча її прем'єра відбулася зовсім недавно: в інтернет-магазині La Grande можна купити Franck Olivier Collection Privee Black Tiger та інші світові новинки серед перших, адже ми вибираємо для вас тільки найкраще – ви можете придбати сучасні і класичні твори ольфакторного мистецтва за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Franck Olivier Collection Privee Black Tiger - чудовий у своїй досконалості!


Старт парфуму сповнений експресії, він чудово бадьорить цитрусовим тандемом бергамота і лимона, огортає пряною свіжістю мускатної шавлії та піднімає настрій соковитими фруктовими нотами.
Темперамент і чуттєвість – ось девіз серцевого акорду композиції, де ефектно аранжовані орієнтальні пачулі, пряний рожевий перець та димно-деревний, із темно-шоколадними та землистими аспектами ветівер.
Цю тему ще більше посилює фінальний акцент амброксану та мускусу – сексуальний натиск цього дуету доповнений стильною дорогою нотою шкіри – респектабельне та повне шарму звучання збере вам чимало виявів захоплення!
Якщо вам імпонує дерев'яний напрямок із багатими, неординарними акцентами, вам неодмінно варто купити Franck Olivier Collection Privee Black Tiger в інтернет-магазині La Grande - це саме те, що втілить потужну енергетику вашої натури!