0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo L'Eau Kenzo pour Femme Sunlight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight Туалетная вода
Немає у наявності
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності

Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight: у сяйві сонячного світла!



Якщо влітку ви віддаєте перевагу свіжості та прохолоді навіть у найспекотніші літні дні, бренд Kenzo може вас порадувати чудовою новинкою L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight. Її назва обіцяє багато, а дарує ще більше: це справді потік сонячних променів, що наповнюють душу світлом та радістю. Позитивний, експресивний аромат переливається квітковими та фруктовими, деревними та цитрусовими, акватичними та озоновими відтінками, наче вода на сонці.
Якщо ви шукаєте чистий, світлий, оптимістичний парфум для весняно-літнього сезону, сміливо беріть цей ефектний фіал з градієнтним переходом від синього до жовтого: так дизайнери передали ідею з'єднання води та сонця в одному флаконі!



Трохи історії


Культовий парфум наших днів, прекрасна та свіжа «Вода Кензо», знову захоплює нас різноманіттям своїх варіацій. З'явившись уперше ще 1996 року, вона завойовувала серця кілька поколінь поспіль, з'являючись різноманітними фланкерами: зараз у колекції їх уже тридцять! Традиційно всі вони виходять парними виданнями – для Нього та для Неї. Не стала винятком і новинка 2023 року: у тандемі з чоловічим ароматом було презентовано і чарівне жіноче Сонячне Світло – сяючий парфум Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight. Автором обох композицій став Олів'є Кресп (Olivier Cresp) з компанії Firmenich, який створив раніше для дому Кензо 18 чудових творів (насамперед із колекцій L'Eau Kenzo), а також подарував світові такі бестселери, як Light Blue Dolce&Gabbana, Noa Cacharel, Lacoste Pour Femme та L'Elixir Nina Ricci.
На окремі компліменти заслуговує флакон новинки у жовто-блакитних тонах з градієнтним переходом: це справді сонячне світло в чистій воді, як і обіцяє назва!
Вся добірка парфумів від Кензо представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight можна будь-яким зручним для вас способом: як з комфортною доставкою по всій Україні, так і з можливістю тестування та докладного знайомства з парфумерною та косметичною продукцією у нашому затишному шоу-румі у Києві.



Сонячна сторона жіночності


Цей твір підкорить ваше естетичне сприйняття соковитими іскрами лимона – саме ця нота стане початковим акцентом всієї композиції.
А ось головними її нотами виявились екзотичні квіти орієнтального фруктово-квітково-вершкового османтусу та вологого, акватично-солодкого лотоса.
Цей дует у фіналі гармонійно доповнений шляхетною, багатогранною базою з ароматної деревини кедра.
Якщо вам імпонує повний гармонії та плавної мінімалістичної екзотики стиль Кензо Такади, вам неодмінно варто купити Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme Sunlight в інтернет-магазині La Grande!
Не залишить байдужим і колірне рішення флакона, яке знайде відгук у серцях усіх щирих українців!