0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo L'Eau Kenzo pour Homme Sunlight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight Туалетная вода
Немає у наявності
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності

Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight – аромат сонячного дня!



Одна з найвідоміших та найулюбленіших публікою парфумерних колекцій бренду Kenzo, що сяє свіжістю, - «Вода Кензо», поповнилася новим яскравим тандемом. Чоловіча версія L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight справді наче наповнена сонячним світлом – вона сяє підбадьорливими та оптимістичними акцентами акватики та цитрусів, озону та квітів, свіжості та зелені.
Це ідеальний супутник літнього дня, на який у вас великі плани: ефектний флакон, який поєднав у собі кольори сонця та неба, підніме ваш настрій до небес та подарує потік енергії. Її вистачить для здійснення всіх ваших бажань – навіть найамбітніших та сміливіших!



Трохи історії


Парфумерна лінія L'Eau Kenzo роботи талановитого майстра Олів'є Креспа вперше була представлена у 1996 році. Свіжа квіткова композиція так сподобалася шанувальникам мінімалістичної екзотики Кензо, що набула чудового розвитку у вигляді багатопланової однойменної колекції, в якій нині налічується вже три десятки видань.
У 2023 році лінійка була продовжена новим ефектним тандемом – іскристими, світлими та сонячними ароматами для неї та для нього – Kenzo L'Eau Kenzo Sunlight, що в перекладі означає «Сонячне світло».
Красивий флакон чоловічого видання має незвичайну форму: він ніби розплавлений гарячим сонцем, відрізняючись плавними контурами без різких кутів, ліній і контурів – саме такий релаксовий настрій містить у собі аромат, що знаходиться всередині. Флакон нагадує воду в сонячних променях, а його синьо-жовтий дизайн точно сподобається жителям нашої країни і через особливу символічність, співзвучну національній колористиці.
Вся колекція «Вод Кензо» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight.



Сяйво L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight…


Сонячний настрій охопить вас відразу ж, як тільки ви вдихнете початкові ноти аромату: він яскраво стартує іскристим мандарином та прохолодною, свіжою акватикою.
Цитрусова темна, що бадьорить, змінюється в серцевому акорді вишуканою вологістю квітів і листя лотоса - це витончений і гармонізуючий мотив: квітка ніби розквітає у вашій душі, поширюючи свою цілющу енергію на все навколо.
Завершується враження пудровим оксамитом запашного фіалкового листя на благородній базі деревини кедра: вам напевно сподобається цей аристократичний лісовий фінал.
Якщо ви віддаєте перевагу спекотному літньому дню чистій свіжості безхмарного сонячного неба і кришталевій енергії води, вам неодмінно варто купити Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Sunlight в інтернет-магазині La Grande!