0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jo Malone English Pear & Sweet Pea

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

5 183 грн
6 027 грн
Акція
-14%
Jo Malone English Pear & Sweet Pea Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Jo Malone English Pear & Sweet Pea – солодка безтурботність!



Бренд ексклюзивної парфумерії Jo Malone представляє новий шедевр English Pear & Sweet Pea, який став реінкарнацією одного з найвідоміших своїх хітів на тему ароматної англійської груші. Новинка підкорить вас красою квіткових та мускусних акордів із солодкими, пудровими та медовими відтінками.
Прекрасний аромат поміщений у такий же чудовий флакон, огранований подібно до дорогоцінного каменю.
Стати володаркою цього скарбу – означає підкреслити свою нескінченну жіночність, чарівну весняну легкість та літню безтурботність. Парфум малює нам в уяві чудову картину безхмарного сонячного дня, спокушаючи фужерно-фруктовими переливами аромату.
Він стане вашим ідеальним супутником, куди б ви не подалися – солодкий, як мрія, легкий, як хмара, ніжний, як справжня жінка!



Трохи історії


Парфумерна історія цього аромату почалася ще в 2010 році, коли вийшла гучна композиція English Pear & Freesia роботи талановитої Крістін Нажель. Парфум став однією з візитних карток бренду, захопивши мереживною легкістю і чарівною, спокусливою соковитістю. Багато поціновувачів фруктових парфумів заново відкрили для себе аромат груш, його насолоду і м'якість.
У 2023 році було вирішено повернути улюбленця сотень тисяч парфумерних гурманів у новому вигляді Jo Malone English Pear & Sweet Pea: цього разу пару англійської груші склала нота солодкого горошку з його дивовижною зеленою солодкістю і одночасно свіжістю.
Красивий флакон класичної форми отримав прекрасне огранювання і став справжнім витвором мистецтва.
Вся колекція англійських фруктів та інших ексклюзивних видань від Джо Малон представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати Jo Malone English Pear & Sweet Pea з гарантією справжності.



Груша у кожному флаконі!


Саме таким став рекламний слоган аромату, представленого у вересні 2023 року – під час збирання врожаю цих янтарно-жовтих плодів – символів жіночності.
Головною темою твору стала чудова грушева нота класичного британського сорту Вільямс (Williams Pear). Її насолода плавна, медова, розслаблююча, світла, наче промінь сонця в літньому саду.
Слідом на ній входить нота ніжної зеленої солодощі запашного горошку, що надає ауру легкості, подібної до напівпрозорого мережива або органу - завдяки цьому нюансу парфум набуває багатогранності і неординарності, гідної справжнього представника нішевої парфумерії.
Базовою нотою композиції служить білий мускус з його витонченою, витонченою сексуальністю – неявною, але такою спокусливою – неначе вуаль нареченої.
Якщо вам імпонує такий стиль у парфумерії, рекомендуємо прикрасити свою колекцію та купити Jo Malone English Pear & Sweet Pea в інтернет-магазині La Grande – флакон стане справжньою коштовністю у вашій галереї ароматів!