0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thameen Fanfare

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thameen Fanfare Парфюмированная вода
1 569 грн
Новинка
Thameen Fanfare Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Thameen Fanfare: на вершині вашої слави!



Вашій появі передує музика тріумфу - ефектний звук фанфар і аромат Thameen Fanfare! Колись так вітали британських королів, а зараз урочиста зустріч влаштована і вам – якщо ви щасливий володар цього дивовижного аромату, повного експресії та тонізуючої свіжості.
Ефект досягається яскравим поєднанням цитрусових та фужерних, пряних, деревних та квіткових акордів.
Стійкий, шлейфовий, наповнений смислами та нюансами аромат є традиційним англійським одеколоном з сучасними акцентами. Він ідеальний для весняних та літніх днів – бадьорий, зухвалий, здатний неординарно заявити про себе та зацікавити!



Трохи історії


Натхненням для створення цієї парфумерної композиції послужив легендарний квітковий ринок у лондонському районі Ковент-Гарден, де герой твору «Пігмаліон», створеного Бернардром Шоу, зустрів своє кохання, яке створив сам: з милої, але неосвіченої квіткарки виховав справжню леді.
В наші дні в цьому районі розташовано безліч театрів, включаючи Королівський, а також прогулянкову площу з безліччю магазинів.
Автором композиції Thameen Fanfare став Бруно Йованович – талановитий французький майстер, який має не лише освіту парфумера, а й ступінь у галузі хімії та фізики, здобутий в Університеті П'єра та Марії Кюрі в Парижі. Він вміє збирати аромати буквально за атомами та молекулами, ретельно конструюючи чудові композиції.
На його рахунку – понад 50 творів, включаючи такі бестселери, як Reveal Calvin Klein, Lady Million Paco Rabanne, CK IN2U для Her Calvin Klein.
2023 року відбулася вражаюча прем'єра нової композиції «Фанфари», яка стала частиною колекції сучасних британських одеколонів The Britologne Collection. До неї увійшли ще дві красиві новинки: цитрусово-фужерна Bohemian Infusion і цитрусово-пряна, солодко-тютюнова Bravi. Всі вони набули популярності прямо зі старту, піднімаючи престиж бренду завдяки професіоналізму парфумера, а також підтримці креативного директора марки – Крістофера Чонга.



Ваш вихід під фанфари!


Композиція урочисто вступає яскравими, соковитими бризками цитрусів – лимона та бергамота в обрамленні неролі, з ефектними та свіжими квітковими нотами.
Головна тема мелодії Фанфар – п'янкий вермут з його трав'яно-зеленими запаморочливими тонами, настояними на ароматному бальзамічно-деревному ялівцю та обсипаними пряними іскорками запашного розмарину.
Завершується твір гарним фінальним акордом деревно-димного ветивера з колоритними чуттєвими акцентами пачулів та мускусу.

Вся колекція «Британських одеколонів» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Thameen Fanfare та інші справжні скарби бренду, що існує з 2013 року та вражає своїх шанувальників ефектними новинками.