0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Odyssey Mega Limited Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Odyssey Mega Limited Edition Парфюмированная вода
Немає у наявності

Armaf Odyssey Mega Limited Edition



Вирушаєте у далекі мандри? Вам потрібен яскравий супутник – цікавий, неординарний та динамічний, що надихає на звершення і створює вам імідж людини енергійної та шляхетної, чистої серцем і душею, натхненного романтика. Саме таким є новий парфум Armaf Odyssey Mega Limited Edition в яскравому лимонно-жовтому дизайні і неймовірно зручному тревел-форматі. Парфум поміщений у флакон-флягу в шкіряному кофрі - ви із задоволенням візьмете його в дорогу, яку він, безумовно, прикрасить.
Вам буде гарантовано увагу, де б ви не з'явилися: з таким ароматом немає жодного шансу залишитися непоміченим!
Це видання – чудовий вибір для тих, хто не приймає обмежень та прагне жити в режимі нон-лімітед! Парфум, створений для таких цілеспрямованих людей, що не знають перешкод, підкорює серця ефектним змішуванням фужерних і цитрусових, деревних і пряних, солодких і ванільних, зелених і трав'яних акордів. Ви оціните цей аромат як ідеальний супутник у будь-якій вашій авантюрі!



Трохи історії


Парфуми арабського бренду Армаф обирають люди, яким властиво бажати собі лише найкращого: імідж – це все! І, звичайно ж, аромат є одним із найважливіших аспектів створюваного вами образу, він замість тисячі слів розповість про ваші пріоритети, амбіції та уподобання – ось чому так важливо правильно його вибрати!
Бренд Армаф дозволяє сучасним чоловікам не переплачувати за гучне ім'я, і при цьому наголошувати на високій якості, актуальному звучанні та ефектному, трендовому дизайні. Ось чому ця марка стала стрімко популярною поза ОАЕ, розповсюдивши східні традиції в Європі та Америці.
У 2023 році бренд випустив чудову добірку з 10 творів, натхненних Одіссеєм та його мандрівками: крім Armaf Odyssey Mega Limited Edition, були презентовані також і інші парфуми у флаконах незвичайної форми, зручної для подорожей.
Вся колекція Odyssey представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Armaf Odyssey Mega Limited Edition ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Мега-безліміт вражень!


Композиція відкривається соковитим, яскравим, повним експресії акордом, майстерно складеним з цитрусів та прянощів: тут терпкий бергамот, іскристий лимон та сонячний апельсин аранжовані з темпераментним імбиром та прохолодною м'ятою – чудовий свіжий контраст!
У серці твору на шикарній ялівцевій підкладці пахнуть запашні ноти герані та шавлії з ефектним фруктово-тропічним акцентом ананаса, що створює екзотичний колорит.
Завершення захопить вас шляхетністю деревної бази з кедра і ветівера, прикрашених солодким нюансом бобів тонка в чуттєвому мареві мускусу, що підкреслює вашу сексуальність.
Хочете підкреслити свій авантюрний склад характеру і завжди прагнете більшого? Вам неодмінно варто купити Armaf Odyssey Mega Limited Edition в інтернет-магазині La Grande – цей парфум стане вашою найкращою візитною карткою!