0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Odyssey Aqua Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Odyssey Aqua Edition Парфюмированная вода
Немає у наявності

Armaf Odyssey Aqua Edition - стихія води, підкорена вами!



Нове видання арабського бренду Armaf «Odyssey Aqua Edition» призначене насамперед тим чоловікам, які вважають за краще підкорювати стихію води. Парфум надихає на подорожі до далеких морських берегів, на яхтинг і парасейлінг, на споглядання прекрасної природи на узбережжях.
Фужерні та свіжі пряні, цитрусові та зелені, амброві та лавандові акорди чіпають найпотаємніші струни вашої душі. Це просто відмінний ваш супутник на весняно-літній сезон і теплі дні осені!
Свіжість, яскравість, бадьорість та темперамент – ось який настрій дарує вам цей аромат. І в той же час він дуже гармонійний, заспокійливий, здатний керувати вами неявно, але владно і потужно: саме так діє сама стихія води, впевнено і спокійно керуючи безліччю процесів на нашій планеті.
Характер володаря цього аромату такий самий: часом залишаючись у тіні, він здатний впливати на все навколо – але за бажання може стати потужним та владним, як цунамі. Крапля живлющої вологи і величезна хвиля – це прояви багатогранності водної стихії, яка і є вашою сутністю!



Трохи історії


Легендарний герой Одіссей подорожував Середземномор'ям, здійснюючи подвиги і обростаючи міфами. Світ води був йому рідним і зрозумілим: він був мореплавцем, натхненним мандрівником і надихнув не лише літераторів, а й парфумерів: арабський бренд Армаф присвятив Одіссею чудову однойменну сучасну колекцію, частиною якої стала Armaf Odyssey Aqua Edition.
У цій лінії налічується десять парфумів в оригінальних флаконах, що нагадують старовинні эмносты. Акватична версія у золотистому металі декорована бірюзовими тонами «водного» візерунка.
Вся лінійка парфумів «Одіссей» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати Armaf Odyssey Aqua Edition вже тоді, коли аромат тільки з'являється на міжнародному ринку: ми завжди тримаємо руку на пульсі найяскравіших прем'єр та подій ольфакторного світу!



Armaf Odyssey Aqua Edition…


Парфум відноситься до категорії дерев'яних фужерних, і звучить він у східній тональності з приємним трав'яним підтоном.
Він стартує ефектним цитрусовим тандемом грейпфрута та апельсина, чия сонячна насолода так ефектно контрастує з трав'яною гіркуватістю артемізії – унікальною запашною рослиною.
У серці композиції звучать прохолодні умиротворюючі ноти благородної лаванди та розслаблюючої м'яти.
Фінал, навпаки, захоплює аристократизмом деревних тонів кипариса, оповитого чуттєвим маревом амброксану та пачулів.
Якщо вам імпонує дух подорожей, і серед всіх можливих маршрутів ви зазвичай обираєте воду, вам неодмінно варто придбати Armaf Odyssey Aqua Edition в інтернет-магазині La Grande, він адресований саме вам!