0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas The Icon Antonio Banderas for Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas The Icon For Women Парфюмированная вода
71 грн
Новинка
Antonio Banderas The Icon For Women Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Antonio Banderas The Icon Antonio Banderas for Women



Модний дім Antonio Banderas представляє нову ікону ніжності та жіночності – чудову та хвилюючу композицію The Icon Antonio Banderas for Women. Вона підкорить вас спокусливою ванільною насолодою, чарівним флером лаванди та білих квітів. Прикрасить вас переливами цитрусових та фужерних, фруктових та квіткових, пряних та пудрових акордів.
Парфум прекрасний у будь-якому сезоні та з будь-якого приводу: ніжний, вишуканий та витончений – вас приємно здивує не тільки сам витончений аромат, але й кількість компліментів, які ви отримаєте в його компанії!
Флакон завершить враження – його краса дозволить вам подарувати парфум будь-якій цінительці прекрасного та порадувати її чудовий смак.



Трохи історії


Парфумерія від Антоніо Бандераса, одного із найпривабливіших чоловіків планети, випускається з 1997 року, коли знаменитий актор вирішив поділитися з публікою секретами своєї популярності. Його найвідоміші колекції саме так і називаються – «Секрет», однак у 2020 році бренд випустив щось зовсім нове, але не менш харизматичне – твір під назвою The Icon.
Крім флагмана, до неї увійшли також видання The Icon Eau de Parfum східно-фужерного спрямування, а також новий дует для Нього та для неї, презентований у 2023-му: морський фужерний парфум The Icon Elixir та жіноче втілення ікони стилю - The Icon Antonio Banderas for Women.
Красивий флакон незвичайної форми захопить своїм вишуканим рожевим відтінком та красивим флаконом у формі квіткового бутону.
Вся колекція парфумів від Бандераса – а їх налічується понад вісім десятків! – представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Antonio Banderas Icon Antonio Banderas for Women та інші бестселери цієї марки ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Antonio Banderas The Icon Antonio Banderas for Women…


Новинка стартує звучним, соковитим і водночас досить делікатним поєднанням фруктових нот солодкої груші, ароматної чорної смородини та ефектних цитрусів – танжерину та бергамоту.
Чарівний квітковий букет підкорить ваше серце, як тільки у свої права вступить центральний квітковий акорд, майстерно складений з чудової теми аристократичної лаванди, філігранної ніжності фрезій, запаморочливої чарівності жасмину, романтичної аури флердоранжа і божественного запаху оксамитових троянд.
Зачаровує і краса фіналу, де в повній гармонії злилися ноти бобів тонка, ванілі та кремово-вершкового сандалового дерева в хмаринці мускусу, що зачаровує.
Якщо вам хочеться стати справжньою іконою стилю, вам неодмінно варто купити Antonio Banderas в інтернет-магазині La Grande: Порадуйте себе, і світ порадує вас!