0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas The Icon Antonio Banderas Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas The Icon Elixir Парфюмированная вода
1 000 грн
Новинка
Antonio Banderas The Icon Elixir Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Antonio Banderas The Icon Antonio Banderas Elixir



Новий хіт від Antonio Banderas – ще одна ікона стилю, втілена у яскравому та харизматичному ароматі The Icon Antonio Banderas Elixir! Парфум вражає неординарним і захоплюючим поєднанням солоних морських і фужерних, лавандових і цитрусових, пряних і мускусних, свіжих і акватичних акордів, що зливаються в мелодію пригод і романтики, що захоплює дух.
Парфум чудово поводиться протягом усього теплого сезону, адже він так бадьорить і вселяє стільки надій!
З ним чудово планувати свої подорожі, а ще краще – взяти в дорогу цей флакон із собою, вирушаючи у морське турне вашої мрії!
Остаточне рішення володіти цим артефактом ви приймете, поглянувши на стильний флакон, оформлений у градієнтному переході від срібла до морської  індігової синяви – просто ідеальна ідея для подарунка!



Трохи історії


Нове втілення чоловічого ідеалу, справжньої Ікони, вийшло у 2023 році: бренд Antonio Banderas презентував свою композицію The Icon Antonio Banderas Elixir як третій фланкер легендарного парфуму, який підкорив світ чоловічої парфумерної моди у 2020 році. У колекції вже вийшли вечірній східно-фужерний The Icon Eau de Parfum, а також ванільно-солодка флорієнтальна жіноча версія у рожевому флаконі.
Прем'єра новинки відбулася у квітні 2023 року, якраз до початку весняно-літнього сезону подорожей. Прекрасний флакон незвичайного дизайну вразить вас ефектними переходами кольору в морській гамі, його прикрашає золота емблема з назвою, що виглядає розкішно.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити The Icon Antonio Banderas Elixir ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Еліксир чоловічої привабливості!


Саме так сприймається оточуючими цей аромат, адже він - справді щось особливе в будь-якій колекції!
Чоловік у компанії цього парфуму знає, що надзвичайно привабливий, але головне для нього – романтика відкриття нових просторів та можливостей: підкорення світу для нього завжди буде у пріоритеті над підкоренням сердець.
Однак його привабливість безперечна, адже хіба можна встояти проти яскравого пряного міксу кардамону та імбиру з калейдоскопом спецій та соковитими акордами цитрусів! Головна тема морських солонуватих нот майстерно аранжована з шляхетною релаксуючою прохолодою лаванди.
Основа композиції поєднує у собі мужність деревних нот і емоційне тяжіння мускуса.
Якщо вам імпонує такий елегантний, і в той же час повний морський романтики шик, вам неодмінно варто купити The Icon Antonio Banderas Elixir в інтернет-магазині La Grande!