0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu Парфюмированная вода
85 грн
Новинка
Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu



Поєднання деревних та цитрусових тонів завжди чудове – і особливо гарно звучить такий тандем у вишуканому французькому аранжуванні бренду Герлен.
Новий фланкер з колекції Guerlain Aqua Allegoria «Forte Oud Yuzu» просто чудовий: він переливається удовими та пряними, зеленими та квітковими, солодкими та гіркуватими відтінками – сама досконалість!
Парфум в універсальному стилі унісекс стане чудовим вибором для всього теплого сезону: навесні, влітку та восени його елегантність та свіжість зберуть вам безліч компліментів!
А дивовижний флакон, прикрашений золотистою сіточкою бджолиних стільників, знайомий усім шанувальникам парфумерії від Герлен, завершить враження досконалості та стане справжньою коштовністю у вашій колекції ароматів!



Трохи історії


Аква Алегорія - це нескінченні можливості для аранжувань, і колекція "Форте" - відмінний доказ цього. Вперше будинок Герлен презентував свою нову колекцію Aqua Allegoria Forte у 2022 році, коли випустив дві нові «реінкарнації» всіма улюбленими парфумами з лінійки «Аква Алегорія» у більш насиченому форте-звучанні: Rosa Rossa та Mandarine Basilic. Роком пізніше, у 2023 році, їх доповнили також Bosca Vanilla, Nerolia Vetiver та Rosa Palissandro.
Автором композиції Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu, як і інших «Форте»-парфумів, стала чудова та талановита Дельфін Джелк (Delphine Jelk).
Вся колекція «Аква Алегорія Форте» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu та інші справжні парфумерні шедеври цього модного дому: Shalimar, Champs Elysees, Cherry Blossom, Habit Rouge, Idylle, L'Instant de Guerlain, La Petite Robe Noire Collection, Mon Guerlain, Muguet, Samsara та Shalimar. Все це - шедеври світового рівня, які прославили дім Герлен, що випускає аромати з 1860 року і має, мабуть, найбільшу колекцію ольфакторів у світі - понад 500 творів, кожен з яких - диво!



Уд і юзу – шляхетність та аристократизм!


Композиція відрізняється лаконічністю формули, яка включає лише три ноти, проте їхня ідеальна гармонія відмінно ілюструє принцип «Досконалість – у простоті».
Першим вступає соковитий, іскристий акцент ароматного цитрусу – юзу. Він нагадує запах лимона, проте сильніший і насиченіший, ось чому такий старт чудово бадьорить, наповнюючи енергетикою і надаючи образу стиль і шарм.
В «серці» композиції звучить нота удового дерева – глибокий, насичений запах із пряними, бальзамічними, солодкими тонами – це квінтесенція розкоші та потужний афродизіак, прийнятий у країнах Сходу.
Завершується твір ефектним та елегантним акцентом кедрової деревини з її смолистою теплою чарівністю.
Якщо вам імпонують парфуми деревного напрямку, вам неодмінно варто купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Oud Yuzu в інтернет-магазині La Grande – він стане одним із найкращих у вашій колекції!