0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Costa Azzurra 2021

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Costa Azzurra 2021 Парфюмированная вода
4 157 грн
4 834 грн
Акція
-14%
Tom Ford Costa Azzurra 2021 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Costa Azzurra 2021



Блакитний берег влітку – чарівне місце, де мрії стають реальністю. Запаморочливі види, найчистіша бірюзова вода, безкрайня синь безхмарного неба – все це налаштовує на ідеальний релакс, де естетика пейзажів така ж досконала, як і насолоди, дані нам у відчуттях – запахах, смаках, дотиках…
Неймовірна атмосфера напрочуд гарно і реалістично передана в новому творі класика нішевої парфумерії Тома Форда - Tom Ford Costa Azzurra 2021. Невимовна чарівність проглядається в його фужерних і деревних, цитрусових і пряних, морських, трав'яних і амбрових. У цьому флаконі є цілий світ Середземномор'я, фантастична історія, яку ви захочете чути знову і знову.
Вишуканий та елегантний гофрований фіал наче наповнений сонцем – він виглядає так, ніби світиться зсередини. Прекрасний вибір для ваших найщасливіших весняних та літніх днів, які ви проведете незабутньо!



Історія створення



Вперше парфум із гламурною назвою «Лазурний берег» підкорив світ у 2014 році, ставши флагманським виданням, яке відкрило одну з найкрасивіших та найромантичніших колекцій Тома Форда – літню феєрію Private Blend Neroli Portofino Collection. «Приват Бленд» - своєрідна особиста колекція ароматів, що дарують насолоду самому Тому Форду. Щоразу він запрошує найкращих парфумерів світу, здатних передати найкрасивіші аромати цієї планети, збираючи їх у неповторну колекцію.
Однак у Форда є дещо ще більш дороге – неперевершена лінія Signature, яку у 2021 році увінчала нова версія Tom Ford Costa Azzurra 2021, що стала однією з найкрасивіших композицій цієї галереї розкоші. Справді, хіба поняття гламуру та французького шику мислимо без аромату найфешенебельнішого в Європі курорту?
Інтернет-магазин La Grande легко виконає вашу мрію, даруючи можливість за лічені хвилини купити Tom Ford Costa Azzurra 2021 за приємною ціною з гарантією справжності. Мить - і ваша уява вже переносить вас туди, де ви були або ще будете нескінченно щасливі і прекрасні!



Незабутнє турне Лазурним узбережжям



Композиція відкривається надзвичайно реалістичним запахом узбережжя, де ноти солонуватої сухої деревини – плавника, а також глибокого, шикарного уда змішуються з морським колоритом водоростей та пряними харизматичними акцентами кардамону, амбрети та насіння селери.
У «серці» твору пахнуть приморські цитрусові гаї, де зріють лимони та апельсини, а кипарисові та миртові алеї вздовж доріг узбережжя дарують нам блаженну тінь та довгоочікувану прохолоду. Особливий шарм композиції дарують шляхетний акорд лаванди та гіркувато-трав'янистий полиновий акцент артемізії.
Завершує твір пишнота багатогранної деревної бази, майстерно складеною з нот дуба, ветівера та мастикового дерева. Димні аспекти ладану привносять чари і відчуття унікальності, посилене нюансом рідкісної смоли олібануму, а фінальний штрих ванілі акцентує вашу чарівність.
Якщо вам імпонує шикарна аура Французької Рів'єри, вам неодмінно варто купити Tom Ford Costa Azzurra 2021 в інтернет-магазині La Grande - і миттєво перенестися в ці благословенні місця, щоб насолоджуватися життям та красою Лазурного узбережжя.