0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein My Euphoria

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein My Euphoria Парфюмированная вода
82 грн
Новинка
Calvin Klein My Euphoria Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Calvin Klein My Euphoria



Сяяти на червоній доріжці, зводити з розуму на побаченні, викликати захоплення і заздрість у всіх присутніх, втратити голову від насолоди – ось для чого жінки купують Calvin Klein My Euphoria! Парфум справді натхненний цим унікальним відчуттям – хвилюючим та пристрасним сплеском чистої та яскравої ейфорії!
Композиція переливається удово-деревними, фруктовими та пудровими, фужерними, пряними та квітковими відтінками. Вона стане вашим найкращим придбанням в осінньо-зимовому сезоні: яскравий, пристрасний парфум, що запам'ятовується, який дійсно здатний викликати ейфорію! Зачаровані будуть всі, кому пощастило насолодитися шлейфом аромату жінки, яка створена зводити з розуму оточуючих!



Трохи історії



Бренд Кельвіна Клейна був заснований 1968 року, коли американський дизайнер одягу Кельвін Річард Кляйн вирішив створити власну імперію моди. Йому це вдалося просто блискуче: його колекції з перших же прем'єрних років відзначалися різноманітними нагородами, а рекламні кампанії завжди супроводжувалися гучними скандалами, що миттєво привертали увагу і піднімали продажі ще більше.
У 1978 році бренд випустив перший однойменний парфум, і з того часу в колекції марки з'явилося вже майже 190 чудових видань, серед яких такі безперечні бестселери, як Calvin Klein Women, CK All, CK Be, Free, IN2U, CK One, Encounter, Escape, Eternity, Obsession, Truth. На окрему увагу заслуговує лінія Euphoria – повна експресії та чуттєвості яскрава добірка парфумів, які замінюють найкращих іміджмейкерів.
Новинка Calvin Klein My Euphoria вийшла у 2023 році. Авторами композиції стали фантастично талановиті парфумери Frank Voelkl та Nathalie Lorson. Їм вдалося підняти градус ейфорії на абсолютно новий, недосяжний раніше рівень!
Гарний флакон незвичайної впізнаваної форми набуде відтінку бургундського вина – насичений, густий, темно-червоний тон чудово передає настрій та сутність самого парфуму.
Вся колекція «Ейфорія» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Calvin Klein My Euphoria можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Червоний глянець!


Композиція набуває яскравого ягідного акценту чорної смородини з її стильною чарівною терпкістю, принадною солодкістю і пікантною кислинкою.
Соковита прелюдія змінюється чарівним квітковим дуетом туберози та орхідеї, чий запаморочливий шарм неординарно аранжований з нотою кунжуту.
Завершується враження гарною вершково-деревною темою сандалу, що приносить м'який орієнтальний колорит, який чудово поєднується з глибокою та потужною темою смолисто-пряного, бальзамічно-солодкого вудового дерева, а також з фужерною свіжістю молодих стебел бамбука.
Якщо вам імпонує ефектна жіночність – увінчуйте свій стиль цією вишуканою коштовністю: варто купити Calvin Klein My Euphoria в інтернет-магазині La Grande – і ви насолодитеся особливою увагою до себе!