0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Парфюмированная вода
85 грн
Акція
Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla



Чи може бути щось ще прекрасніше, ніж ванільне аранжування Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla? Ця новинка підкорить навіть досвідчених поціновувачів, привертаючи до себе увагу незвичайним поєднанням ніжної ванілі та солонуватої морської деревини. До них приєднуються пудрові та солодкі, альдегідні та цитрусові, мускусні, мінеральні та трав'яні аспекти.
Складний і неординарний, цікавий аромат, що інтригує, підкорить ваше серце, а його відмінна стійкість і ефектний шлейф приверне і захоплену увагу оточуючих.



Трохи історії


У 2022 році дім Герлен випустив феєричну квінтесенцію Forte своїх найбільш вдалих та затребуваних парфумів з елітарної колекції Aqua Allegoria. Спочатку до неї увійшли Forte Aqua Allegoria і Forte Rosa Rossa, а через рік, в 2023, були представлені також Forte Oud Yuzu. Forte Rosa Palissandro і, звичайно ж, чарівна та спокуслива Forte Bosca Vanilla.
Автором усіх цих яскравих новинок стала талановита Дельфін Джелк (Delphine Jelk), яка представила на суд публіки переосмислені бестселери, до яких були внесені нові цікаві акценти.
Так, нова версія «Ванілі» присвячена атмосфері пляжу на острові Корсика, наповненого до кінця літа ароматами солонуватої деревини, викинутої на пляж, сонцем, запахами трав та чарами ванільних стручків.
Красивий флакон незвичайної форми оздоблений мереживною золотистою сіткою бджолиних сот – традиційного символу дому Герлен. Колір флакона також медовий, сонячний, теплий – просто ідеальний парфум для осені та зими, що дозволяє зігріти тіло та душу. Недарма його прем'єра відбулася у вересні 2023 року, напередодні початку холодного сезону, який тепер буде до країв наповнений сонцем.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Дерево та ваніль, море та сонце...


Композиція стартує цитрусово-деревними ароматними тонами бергамоту, аранжованого з бальзамічними ефірними тонами евкаліпту. Ми ніби потрапили на Корсику на зльоті літа: тут пахне евкаліптовий ліс, що підходить до самої води, і цитрусові гаї з їхніми чудовими ароматами. Трави на узбережжі наповнюють простір гіркуватою запашною зеленню безсмертника.
Все це потопає в мареві сонячних нот - в теплій аурі сонця, що пестить своїми променями все навколо і фарбує все, до чого торкнеться, золотистими тонами.
Ванільна тема виступає сольною яскравою нотою у фіналі, де вона переплітається із солонуватою деревиною, викинутою морем на берег і висушеною до білого кольору. Чуттєвості твору надає мускус, що створює виразний і привабливий шлейф.
Якщо вам імпонує таке незвичайне поєднання ванілі, сонячного тепла та свіжості морської солі, вам неодмінно варто купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla в інтернет-магазині La Grande – він стане родзинкою вашої колекції!