0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Zeste Mandarine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Zeste Mandarine Парфумована вода
100ml
6 221 грн
Creed Zeste Mandarine Парфумована вода (тестер)
100ml
4 853 грн

Creed Zeste Mandarine



Цитрусовий аромат – особливість вдалого літнього образу! Модний дім Creed об'єднав у чудовій композиції Zeste Mandarine запахи найколоритніших цитрусів – апельсинів, мандаринів та лимонів – з ефектним східним акцентом пачулів, що приносять неповторну чуттєвість у це чудове звучання.
Парфум переносить нас в уяві до дивовижно гарних берегів острова Сицилія, який славиться різноманітністю цитрусових ароматів: тут вирощують фірмові сицилійські лимони, соковиті червоні апельсини з пікантною гіркуватістю, а також особливо солодкі танжерини – унікальний сорт мандаринів з більш виразним смаком та ароматом, ніж звичайні плоди.
Така насиченість запахів та відчуттів подарована яскравим сицилійським сонцем, яке буквально наповнює кожен фрукт енергією та силою самої природи. Гаряче світило розливається світлом і теплом всюди, і вам особливо хочеться свіжості та прохолоди – саме таку насолоду й подарує вам Zeste Mandarine!



Історія створення



Колекція Creed Acqua Originale зачаровує своєю акватичною прохолодою та легкістю, ось чому зібрані в ній композиції такі гарні для літнього сезону. У цій лінії представлено 8 дивовижних видань, п'ять із яких були представлені ​​в 2014 році, решта - в 2020, коли успішну колекцію було вирішено продовжити, створивши нові відтінки літніх настроїв.
Першими були представлені лавандово-фужерна композиція Aberdeen Lavender, цитрусово-фужерна Asian Green Tea, деревно-фужерна Cedre Blanc, квіткова Iris Tuberose та деревно-квітково-цитрусова Vetiver Geranium. Потім були додані також не менш вражаючі новинки: цитрусово-фужерні видання Citrus Bigarade, Green Neroli і, звичайно, чудова Creed Zeste Mandarine. Автором композиції став Ервін Крід, спадкоємець імперії Крід та представник сьомого покоління потомствених парфумерів.
Красивий флакон класичної вінтажної форми говорить про відданість бренду віковим традиціям – він існує з 1760 року і є офіційним постачальником королівських сімей Європи, а також є вибором багатьох заможних людей з тонким смаком у всьому світі.
Портфоліо ароматів бренду налічує близько сотні видань, і більшість із них ви можете знайти в Україні: вони представлені в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати Creed Zeste Mandarine та інші шедеври бренду з гарантією справжності.



Родзинка сицилійського узбережжя



Насолоджуйтеся пишнотою цитрусових гаїв сицилійського узбережжя з перших миттєвостей знайомства з ароматом! Ви будете зачаровані тонким запахом італійських апельсинів та зелені лимонного листя, захоплені іскристим шармом соковитих італійських лимонів та сонячних жовтих мандаринів, підкорені шармом стиглих апельсинів та запашного квітково-зеленого парагвайського петітгрейну.
Особливий колорит - ту саму унікальність, яка винесена в назву композиції - створює ефектна нота індійських пачулей, що приносить чуттєву східну тональність у фінал композиції.
Якщо вам імпонує ця атмосфера яскравої та соковитої свіжості у найкращих італійських традиціях, вам неодмінно варто купити Creed Zeste Mandarine в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися нескінченним літом Сицилії!