0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Citrus Bigarade

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Citrus Bigarade Парфумована вода
100ml
6 007 грн
6 985 грн
Акція
-14%
Creed Citrus Bigarade Парфумована вода (тестер)
100ml
5 562 грн
6 467 грн
Акція
-14%

Creed Citrus Bigarade



Уявіть собі розкішний курорт, дорогий готель, стильна публіка довкола, ви – з келихом шампанського на березі моря, а свіжий вітер розносить аромати цитрусових садів довкола – чарівна картина! Вона стає реальністю, як тільки ви вдихаєте неймовірний аромат Creed Citrus Bigarade, що наповнює простір безтурботною легкістю і іскристою свіжістю цитрусових і фужерних, зелених і деревних, пряних і землистих акордів, що зливаються в тонізуючій, радісній, дуже позитивній мелодії, що ідеально підходить для яскравого,  незабутнього відпочинку.
Відмінний весняно-літній аромат для чоловіків і жінок у хорошому настрої – оптимістів з легким ставленням до життя, які прагнуть чудово відпочити, насолодившись морем, фруктами та невимушеним спілкуванням.
Флакон ще більше посилює враження сонячного світла та аури щастя: жовтий, сяючий фіал шляхетних контурів поміщений у коробку, декоровану в біло-золотих тонах – чудовий подарунок тим, хто святкує літо!



Історія створення



Бренд відрізняється давньою історією і вважається однією з найстаріших і найшанованіших марок у світі. Вперше він заявив про себе в 1760 році, коли його засновник, Джеймс Генрі Крід, заснував власне ательє, а трохи пізніше - і парфумерний магазин у Лондоні. Марка вважається однією з найпрестижніших у світі серед клієнтів парфумерного дому – королівські двори Європи, багаті і знамениті люди всього світу. Це – стабільний «сімейний» бізнес, який набув міжнародного значення.
У наші дні брендом керують батько та син, які представляють 5 та 6 покоління знаменитої родини – парфумери Олів'є та Ервін Крід. Втім, до співпраці вони запрошують також і найкращих сучасних майстрів, вносячи свіжі ідеї та додаючи різноманітності у стилістику видань.
Так, автором композиції Creed Citrus Bigarade став Жюльєн Раскіне (Julien Rasquinet), старший парфумер компанії CPL Aromas, відомий такими чудовими роботами, як Royal Oud Creed, Enclave Amouage, The Moon Frederic Malle, Rose Rouge Van Cleef & Arpels.
Вся колекція Creed Acqua Originale та інші шедеври дому Крид представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Creed Citrus Bigarade ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Аромат апельсинових гаїв



Композиція зустрічає вас пронизливою свіжістю італійського лимона та стильним шармом цитрусової зелені парагвайського петітгрейну. Цей чудово тонізуючий старт продовжений сонячним сяйвом італійських мандаринів, темпераменту яким додає пряна нота запашного білого перцю.
Завершується твір багатогранним деревно-землистим акордом ветивера, аранжованого з харизматичним пряним імбиром і прохолодною м'ятою.
Чудовий аромат Citrus Bigarade натхненний атмосферою середземноморських курортів. Вишуканий флакон, що ніби світиться зсередини, і сонячний аромат просто чудові – вони ідеально вписалися в колекцію Creed Acqua Originale, продовживши лінію з 8 легких, світлих цитрусових ароматів.
Якщо вам імпонує ця сяюча аристократична мелодія щасливого літа, вам варто купити Creed Citrus Bigarade в інтернет-магазині La Grande!