0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Burberry Goddess Burberry

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Goddess Парфумована вода (пробник)
1.5ml
144 грн
Burberry Goddess Парфюмированная вода
2 182 грн
2 567 грн
Акція
-15%
Burberry Goddess Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності

Burberry Goddess



Почуватися богинею – безцінно! Для цього потрібно зовсім небагато: крапля сонячного світла, впевненість у собі та хмарка аромату Burberry Goddess, що ореолом розходиться від вашої шкіри та волосся. Він зачаровує переливами ванілі, лаванди і теплих прянощів, втілюючи собою досконалість і шляхетність, ідеальну спокусу і запаморочливу чарівність в істинно британському стилі Барберрі.
Вам сподобається його ванільний шарм, ви оціните золотистий дизайн дорогоцінного флакона, ви відчуєте його дивовижну бездоганність і з насолодою включіть у свою колекцію цей скарб - або принесете в дар істинній Богині, серце якої хочеться підкорити!



Трохи історії


Нове видання з багатообіцяючою назвою «Богиня» вийшло 1 липня 2023 року та стало новою яскравою подією, яка обіцяє залишитися в історії бренду як золотий вінець слави.
Над твором Burberry Goddess працювала талановита Амандін Клер-Марі – француженка родом із Грасса, яка працює в одній із найпрестижніших парфумерних фірм – Firmenich. Щоб передати красу ванільного акорду, Амадін використала цілих три ноти – і досягла досконалості!
Обличчям нового парфуму було обрано красиву і яскраву модель Емму Маккі, а образом, який вона втілила, стала відважна та впевнена у своїй силі та владі левиця з прайду.
Гарний флакон прикрашений фірмовим медальйоном бренду Барбберрі і сяє золотистими тонами. Ніжно-рожевий відтінок коробки із золотою табличкою підкреслює жіночність парфуму всередині.
Вся колекція парфумів цього вишуканого британського модного будинку представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Burberry Goddess з гарантією справжності. З 1981 року ця лондонська марка захоплює шанувальників звучанням та класичним дизайном у найкращих традиціях старої школи.



Богиня у стилі Burberry


Парфумована вода стартує яскравою і світлою ванільною нотою – в якості прелюдії парфумер використовувала ванільну настоянку, аранжовану з ароматним какао та пряним імбиром. Ніжний аристократизм лаванди сорту Lavender Diva з Провансу додає до цього вступу елегантності та шляхетності істинної Богині.
У «серці» композиції набирає обертів солодкий, анімалістичний акцент Firgood™, званий також «Ванільною ікрою». Тваринний магнетизм цієї ноти просто чудовий!
Завершується ця ванільна феєрія третім втіленням – розкішним темним абсолю ванілі, що досягла свого апогею – саме цей фінал надає звучанню м'якого лактонного підтону.
Якщо вам необхідний стильний та естетичний осінньо-зимовий вечірній аромат, який, зрештою, незмінно чарівний і вдень, варто спинити свій вибір саме на цій ольфакторній коштовності та купити Burberry Goddess в інтернет-магазині La Grande, щоб насолоджуватися амплуа сучасної богині.