0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche Парфумована вода (refill)
100ml
9 656 грн
By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche Парфумована вода (без клатча)
50ml
7 496 грн
By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche



Відносини чоловіка і жінки тим гармонійніші, що більш вони відкриті та щирі. У коханні немає місця сором'язливості та незручності, вам немає необхідності почуватися скуто поряд з коханим, якщо у стосунках є довіра та легкість. Саме таким є аромат By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche – ніжніший і повітряніший, витонченіший і свіжіший варіант гучного шедевра Кілліана Хеннессі «Не соромся, любов моя!»
Нова версія вийшла менш гурманською та солодкою, більш повітряною та витонченою. Вона переливається відтінками білих квітів та білого мускусу з чудовими пудровими та цитрусовими, свіжими та зеленими, фужерними та трожяндоми нюансами.
Весна, літо та тепла осінь – ідеальний час для цього дива: це чудовий аксесуар для побачень та романтики, здатний зробити їх справді незабутніми!
Враження делікатності, м'якої чарівності та жіночності посилює і дизайн флакона, для якого підібрали чарівний вершковий відтінок із золотою табличкою та кришкою: флакон виглядає справжнім скарбом та стане ідеальним подарунком для коханої!



Історія створення



Парфумована вода By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche є оновленою версією бестселера цього бренду, який подарував світу безліч ольфакторних шедеврів. "Не соромся, кохання моє" - так інтригуюче звучить переклад назви парфуму, а його свіжа інтерпретація Eau Fraiche була презентована в рамках колекції The Narcotics у 2019 році. Автором видання стала Каліс Беккер, директор Школи парфумерії Givaudan, яка вдосконалила свій попередній твір 2007 року. Майстер створила понад сорок творів для Кіллана Хеннесі і відома такими блискучими роботами, як J'adore Dior та Fleur Musc for Her Narciso Rodriguez – не дивно, що й цього разу у неї вийшла справжня парфумерна феєрія.
Назва лінійки, в якій вийшов парфум, говорить сама за себе: аромат дійсно має наркотичне, містичне тяжіння - від його неможливо відірватися і нереально відмовитися, спробувавши лише одного разу.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Кохання без сором'язливості



Прелюдія - неймовірно важлива частина любовної гри, і тут вона виконана просто віртуозно! Вона пестить сприйняття свіжими та стильними нотами неролі та петітгрейну, що створює навколо вас ауру прохолодної ніжності.
«Серце» композиції наповнене квітковими ароматами: у цьому букеті чарівним чином поєдналися ноти хвилюючих та романтичних білих квітів – жасмину, півонії та фрезії.
Завершується враження чуттєвою магією білого мускусу на найніжнішій хмаринці солодких повітряних маршмеллоу.
Якщо вам знайомий флагманський варіант «Кохання» Кілліана Хеннесі, новинка приємно здивує вас своєю свіжістю та акцентом на квіткову кришталеву дзвінкість у порівнянні з гурманікою першої версії.
Цей парфум буде прекрасний не тільки як вечірня прикраса – такий чарівний флер доречний навіть рано вранці, підкреслюючи вашу тендітну красу і сяючу молодість.
Варто купити By Kilian Love Don't Be Shy Eau Fraiche в інтернет-магазині La Grande – і ви насолоджуватиметеся компліментами своїй жіночності знову і знову!