0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
5 975 грн
Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger Парфюмированная вода (пробник)
Немає у наявності
Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger Парфуми (тестер)
Немає у наявності

Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger



Магія аромату імбирних лілій віртуозно відтворена чарівною композицією Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger. Назва підказує нам сутність парфуму: «Невинний імбир» переливається цитрусовими та теплими пряними, пудровими та деревними, ванільними та мускусними, амбровими та свіжими відтінками.
Саме такі пахощі оточують будинок засновника бренду Димитрі Вебера – чарівна атмосфера тропіків, повна сонця та щастя. Це – благословенна Австралія, країна, де природа панує над цивілізацією та яскраво демонструє свою неймовірну силу та красу. Ви можете долучитися до цієї пишності, ставши володарем флакона з ароматом мрії!


Трохи історії


Парфумерія Goldfield & Banks Australia вперше з'явилася на ринку у 2016 році, а зараз у портфоліо цього молодого, але абсолютно неординарного нішевого бренду вже 13 творів.
Автором композиції Ingenious Ginger став Хамід Мераті-Кашані (Hamid Merati-Kashani), німецький парфумер іранського походження з компанії Firmenich. Він здобув парфумерну освіту в Європі, але виріс в Ісфахані, ввібравши з дитинства фантастичні аромати Півдня та Сходу, які він тепер віртуозно відтворює у своїх творах.
Майстер зумів втілити побажання Димитрі Вебера, творця марки Goldfield & Banks Australia, і створив напрочуд точний квітково-амброво-цитрусовий аромат тропічного саду в спекотний день, де росте імбирна лілія – прекрасна квітка без запаху. Щоб створити його «з нічого», використали австралійський червоний атертонський імбир, аранжований з цитрусами, ваніллю, магнолією та природними афродизіаками – в результаті вийшов справжній флористичний шедевр.
Флакон гарного деревного відтінку прикрашений кришкою із структурою дерева бронзового тону, що підкреслює характер парфуму всередині.
Вся яскрава австралійська колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger та інші яскраві екземпляри парфумів з далекого континенту.



Ніжність та темперамент!


Композиція стартує ефектним акордом імбиру, чия пряна експресія яскраво доповнена цитрусовим тандемом лимона та бергамоту.
Запаморочливий аромат квітів у серцевому акорді п'янить нотами магнолій, оксамитових троянд, хвилюючого жасмину. Соковитий мандариновий нюанс надає цьому букету сонячного сяйва.
Завершується враження чарівним ванільним акцентом, що в повній гармонії зливається з ніжними деревними тонами м'якого кашмерану і кремового сандала, у чуттєвому мареві мускусу, амбри та пачулів.
Це відмінний вибір для весняних та літніх днів, які ви хотіли б провести у фантастичному світі тропічних садів найнезвичайнішого на планеті континенту.
Якщо вам близька ця ідея, рекомендуємо купити Goldfield & Banks Australia Ingenious Ginger в інтернет-магазині La Grande - і вирушити у світ дивовижних вражень і сміливих мрій про неординарні подорожі.