0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sisley L'Eau Revee D'Ikar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sisley L'Eau Revee D'Ikar Туалетная вода
3 113 грн
3 620 грн
Акція
-14%
Sisley L'Eau Revee D'Ikar Туалетная вода (тестер)
2 984 грн
3 470 грн
Акція
-14%

Sisley L'Eau Revee D'Ikar



Мрія про небо, свободу і силу духу приголомшливо втілена в новому ароматі Sisley L'Eau Revee D'Ikar, названому на честь легендарного Ікара – героя давньогрецького міфу, який наважився летіти прямо до Сонця.
Іноді наші мрії здаються такими ж сміливими і нереальними, але… Якщо у вашому розпорядженні трохи чарівництва, здатного змусити вас повірити у свої сили, найсміливіші мрії можуть стати реальністю! Це – аромат, що охоплює вас фужерними та деревними, цитрусовими та бальзамічними, ірисовими та пудровими, землистими, пряними та терпеновими акордами.
Якщо ваш характер динамічний і харизматичний, ви любите неординарні пригоди, нестандартні рішення, мислите вільно та живете легко, «Ікар» просто створений для вас! Він прикрасить ваш весняно-літній сезон, ставши денним must have, який налаштує вас на перемогу, подарує енергію, драйв і підкреслить ваш темперамент краще за будь-якого іміджмейкера!



Трохи історії


Парфум втілює міф про Ікара та його батька Дедала – вправного майстра, який створив не тільки крила, а й лабіринт Мінотавра, і храм Аполлона на Сицилії. Їхня історія – одночасно героїчна і трагічна, що розповідає про прагнення звільнитися від умовностей та кайданів, від обмежень, які накладають люди один на одного. Разом з тим – це міф про почуття міри, втративши яку ми можемо впасти і розбитися.
Міф завжди надихав людей мистецтва: художники, поети та музиканти всіх часів створювали твори, присвячені цьому сюжету.
Не залишилися осторонь і парфумери: вперше до втілення історії Ікара бренд Сіслей звернувся в 2011 році, презентувавши яскравий та зухвалий деревно-фужерний парфум Eau d'Ikar Sisley роботи парфумера Vincent Ricord у приголомшливому флаконі роботи польського скульптора Броніслава Кшиштофа.
М'якіша, і в той же час не менш потужна і спокуслива версія Sisley L'Eau Revee D'Ikar вийшла в 2023 році в складі колекції з шести парфумів-фантазій «Води, що втілюють мрії». Елегантні флакони з кришкою незвичайної форми, також спроектованої Кшиштофом, розміщені в коробках з ілюстраціями в рамках тематики ароматів, розміщених усередині.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Sisley L'Eau Revee D'Ikar ви можете з гарантією справжності – всі новинки світової парфумерії серед перших з'являються саме у нас!


Втілення мрії Ікара.


Яскравий та соковитий цитрусовий дует на старті складено з нот лимона та гіркого апельсина, що обрамляють шляхетну ментолову тему герані.
Не менш елегантний і серцевий акорд, де бальзамічні тони мастикового дерева переплелися з центральним акордом оксамитової пудри ірисів, доповнених гурманським горіховим нюансом  фісташок.
Базовий акорд чудовий у своїй деревній досконалості, спокушаючи вершковими обертонами сандалу, димними та землистими нюансами ветиверу та містичним тяжінням лабдануму.
Якщо вам імпонує така стилістика у парфумерії, вам неодмінно варто купити Sisley L'Eau Revee D'Ikar в інтернет-магазині La Grande!