0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sisley L'Eau Revee D'Hubert

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sisley L'Eau Revee D'Hubert Туалетная вода
Немає у наявності
Новинка
Sisley L'Eau Revee D'Hubert Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Sisley L'Eau Revee D'Hubert



Складно уявити елегантного чоловіка без відповідного аромату. Ідеально, якщо він перегукується і гармоніює з парфумом його обраниці. Однак таке співзвуччя підібрати непросто, якщо, звичайно, ви не знайомі з чаклунством композиції Sisley L'Eau Revee D'Hubert!
Ця туалетна вода захоплює увагу своїм бадьорим м'ятним стартом - таким свіжим і повітряним, що настрій відразу злітає вгору! Ця фужерна композиція захоплює гамою своїх відтінків зелені – від весняних листочків до свіжоскошеної трави: вологий, яскравий зелений акорд майстерно аранжований із пряними та деревними, моховими, землистими та чутливими акцентами.
Це чудовий вибір на весну та літо, якщо ви любите свіжість: прогулянка чи поїздка, візит до офісу та будь-який інший привід у компанії цього аромату буде вдалим, а ваш образ – незмінно бадьорим та стильним!



Трохи історії


У колекції «Води, що виконують мрії» кожен парфум – витвір мистецтва. Хвилюючі аромати, що пробуджують нашу фантазію та окрилюють уяву, поміщені у чудові флакони з кришталевими кришечками роботи польського майстра Броніслава Кшиштофа, та упаковані у коробочки, прикрашені візерунками на тему самих творів.
Колекція була представлена в 2023 році, вона включає шість чудових композицій у стилі унісекс.
Новинку Sisley L'Eau Revee D'Hubert названо на честь засновника бренду, графа Юбера д'Орнано, який започаткував свій модний дім у Парижі відразу після Другої світової війни у 1946 році, рухомий ідеєю відродити у світі красу після руйнівних воєнних років. Разом зі своєю дружиною Ізабеллою їм вдалося це сповна, адже з 1976 року вони додали у свій світ прекрасного ще й парфумерію.
Вся колекція «Води мрій» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Sisley L'Eau Revee D'Hubert онлайн або познайомившись з ароматами особисто в нашому комфортному київському шоу-румі.



Герань – троянда для чоловіків!


Граф Юбер віддавав перевагу класичній елегантності, а це означає, що фужерні парфуми були його фаворитами. Не дивно, що й назване на честь його сучасне видання відноситься саме до фужерного напрямку – свіжого, бадьорого та вишуканого одночасно.
Композиція вступає нотами м'яти, шисо та бучу – яскравими та насиченими зеленими акордами з аспектами трави, зелені й молодого листя.
У «серці» твору запаморочливо пахне герань, ментолово-квіткова, вишукана і аристократична, а суха зелень папіруса і смолистий кедровий акцент привносять тонку елітарність.
Ще більше це враження посилюється у фіналі, де панує акорд дубового моху, прикрашений колоритним пряним штрихом чуттєвих пачулів і привабливим нюансом амброксану.
Якщо вам імпонують фужерні парфуми, вам неодмінно варто купити Sisley L'Eau Revee D'Hubert в інтернет-магазині La Grande – ця туалетна вода стане вашим найкращим вибором до весняно-літнього сезону!