0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sisley L'Eau Revee D'Aria

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sisley L'Eau Revee D'Aria Туалетная вода
3 113 грн
3 620 грн
Акція
-14%
Sisley L'Eau Revee D'Aria Туалетная вода (пробник)
Немає у наявності
Новинка
Sisley L'Eau Revee D'Aria Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Sisley L'Eau Revee D'Aria: вирушаємо на вечірку!



Французький стиль Sisley сподобається всім, хто закоханий у Париж у всій його пишноті. Як і парфумерія від Сислей, столиця Любові та Краси багатогранна та барвиста, наче калейдоскоп: тут є місце романтиці та зухвалості, ніжності та епатажу. Саме така колекція L'Eau Revee – «Води виконання бажань», частиною яких стала чудова D'Aria, композиція, що підкорює з перших миттєвостей своїми цитрусовими та фруктовими, теплими та свіжими пряними акордами, аранжованими з квітковими та деревними, пачулевими та деревними нотами.
Вона справляє яскраве враження - як і харизматична особистість, якій адресований цей аромат. Він особливо ефектний весняними та літніми днями, які ви налаштовані провести активно та динамічно, насолоджуючись увагою та виром подій, що закручуються навколо вас, де б ви не з'явилися: недарма ж вас супроводжує аромат Sisley L'Eau Revee D'Aria!



Трохи історії


Репутація імені Sisley в Європі бездоганна: воно з 1946 асоціюється з високою якістю, відмінним смаком, вмінням відчувати тенденції часу. Після Другої світової війни французький аристократ, граф Юбер д'Орнано, заснував бренд, який спочатку випускав колекції одягу, адресовані молодіжній аудиторії, а з 1976 року відкрив для себе і світ парфумерії.
У всьому світі вона відома як зразок вишуканості та паризького шарму – приєднайтесь до шанувальників і ви!
Прем'єра новинки Sisley L'Eau Revee D'Aria відбулася наприкінці зими 2023 року напередодні сезону весняних змін. Вона стала частиною колекції з шести творів, об'єднаних темою чарівництва, створюваної самою природою – адже її назва перекладається як «Води виконання бажань».
Гарний флакон прикрашений витонченою кришечкою незвичайної форми – це одна із «родзинок» бренду, результат творчої ідеї художника Броніслава Кшиштофа та її талановитого втілення дизайнерами бренду.
Вся колекція L'Eau Revee представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Sisley L'Eau Revee ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Пікантна чуттєвість!


Яскравий і харизматичний імбир ставить пряний настрій усієї композиції з перших нот, аранжований із соковитими і підбадьорливими цитрусовими тонами бергамота та мандарину. Така темпераментна прелюдія змінюється надзвичайно приємними фруктовими тонами замшево-абрикосової квітки османтусу, гармонійно прикрашеної нотою пікантної кисло-солодкої чорної смородини та солодкого соковитого персика, обсипаного пряними іскорками мускатного горіха.
Завершується твір виразною та шикарною нотою шкіри, чий шарм багаторазово посилюють пряні пачулі, солодкі аспекти смоли бензоїну та чарівний шлейф ванілі.
Якщо вам імпонує неординарність імбиру, вам неодмінно варто купити Sisley L'Eau Revee D'Aria в інтернет-магазині La Grande - це ваш аромат!