0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sisley L'Eau Revee D'Alma

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sisley L'Eau Revee D'Alma Туалетная вода (пробник)
1.8ml
193 грн
Новинка
Sisley L'Eau Revee D'Alma Туалетная вода
3 113 грн
3 620 грн
Акція
-14%
Sisley L'Eau Revee D'Alma Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Sisley L'Eau Revee D'Alma



Навесні в мальовничих сільських районах Франції розливаються кришталеві струмки, і в їхній прохолодній і кришталево чистій воді відбиваються небо та білі хмаринки, чарівні квіти та сонячні відблиски. Саме такий настрій дарує нам чарівний і сповнений природної гармонії аромат Sisley L'Eau Revee D'Alma, чия душа належить Весні та перетворенням, що відбуваються з нами та природою в цю прекрасну пору.
Композиція пливе у прозорому повітрі хвилями фужерних та пряних, деревних та озонових, акватичних та зелених, цитрусових, трав'яних та землістих акордів.
Прохолода і свіжість цього парфуму буде ідеальною не тільки навесні, але особливо в спекотні дні літа, коли ефект «квітів у крижаній воді» стане вашим найбажанішим супутником і огорне вас хмарою вологи та ніжності, до яких тягнеться все живе.
Не менш чарівне враження справляє і флакон з витонченою кришталевою кришечкою, створеною Броніславом Кшиштофом - це приємна унікальна риса парфумів, які виробляє один з найаристократичніших брендів Франції.



Трохи історії


Парфумерна історія дому Сіслей веде свій відлік з 1976 року – саме тоді граф Юбер д'Орнано спільно з дружиною графинею Ізабеллою розпочав експерименти з ароматами, які підкорили весь світ.
Однак репутацію, популярність і славу ця марка набула набагато раніше, у 1946-му, коли почала випуск молодіжних ліній одягу, покликаних відновити віру у світло і красу після руйнівної Другої світової війни, що прокотилася Європою.
Аромати бренду Сіслей підкорюють усіх, хто небайдужий до прекрасного: світ схиляється перед красою Soir de Lune, Izia, Eau du Soir, Eau d'Ikar. Чудові і флакони, в які вміщені аромати, адже багато з них – справжні витвори мистецтва!
Композиція Sisley L'Eau Revee D'Alma вийшла в 2023 році і стала частиною нової колекції «Води, що виконують мрії», у складі якої були представлені шість чудових новинок: вони були презентовані якраз напередодні весни.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Sisley L'Eau Revee D'Alma за дуже приємною ціною з гарантією унікальності.



Іриси в холодній весняній воді...


Аромат названий на честь мосту Альма в Парижі: він перекинутий через води Сени і символізує весняну атмосферу французької столиці, де холодні води річки та ароматні весняні квіти становлять єдине ціле.
Ви відчуєте цю гармонію з перших же нот: тут блискучий лід аранжований із соковитими цитрусовими бризками бергамоту та пряними тонами базиліку та кардамону.
У серці композиції ніжно і тонко пахнуть пудрові іриси та оксамитові троянди, а запаморочливий жасмин оббризканий краплями роси – вологими водяними нотами.
Красива деревна база парфуму пестить нюх смолистими тонами кедра та димно-землистими нюансами ветивера, а пряні пачулі привносять у фінал твори чуттєвість та вишуканість.
Якщо вам імпонує Париж навесні, вам варто купити Sisley L'Eau Revee D'Alma в інтернет-магазині La Grande - він стане окрасою вашої колекції!