0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ormonde Jayne Sakura Ormonde Jayne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • o

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ormonde Jayne Sakura Парфюмированная вода
217 грн
Новинка
Ormonde Jayne Sakura Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Ormonde Jayne Sakura



Цвітіння сакури – одна з найкрасивіших і найромантичніших подій весняного сезону, яким хотілося б насолоджуватися нескінченно. Таку можливість подарувала нам талановита британка, парфумер Лінда Пілкінгтон, створивши чудову композицію Ormonde Jayne Sakura на основі квіткових та деревних, цитрусових та пудрових, свіжих та зелених, фруктових, м'яких пряних та фужерних акордів.
Характер аромату дивовижний: він складний і багатогранний, і в той же час - спокійний і гармонійний, не кричить, пестить нюх і дозволяє насолодитися ним з тим же трепетом, з яким цінителі прекрасного спостерігають за витонченим цвітінням японської вишні.
Аромат немов обіцяє весну, дражнить першим диханням свіжості, а потім наповнює простір магією цвітіння, його романтикою та ніжністю. Прекрасний вибір для будь-якого денного заходу, прогулянки чи побачення. Він гарний і в якості вибору для повсякденного стилю, і як витончений аксесуар для особливого дня: немов ексклюзивна прикраса, він підкреслить ваш смак і подарує справжню насолоду оточуючим.



Трохи історії


Новинка, присвячена унікальному періоду у природі – цвітінню сакури – вийшла напередодні початку весни 2023 року: її прем'єра відбулася 1 лютого.
Твір Ormonde Jayne Sakura став частиною чудової колекції The Four Corners of the Earth («Чотири сторони світу»). Це вже тринадцяте видання в цій лінійці, що прославляє найкрасивіші куточки світу, і відтворює найпрекрасніші аромати, які дарує нам наша планета.
Автором композиції стала Linda Pilkington – парфумер компанії Ормонд Джейн.
Красивий флакон захоплює ніжно-рожевим відтінком – саме він приваблює всіх шанувальників ніжних пелюсток японської вишні.
Вся колекція The Four Corners of the Earth представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ormonde Jayne Sakura можна швидко, комфортно та із зручною для вас формою доставки.



Магія сакури


Композиція захопить вас своєю соковитою та яскравою прелюдією, немов перший сонячний день після закінчення зими.
Вона радує своїми свіжими зеленими акордами, прикрашеними цитрусовими нотами бергамота, лайма та мандарину, обсипаних запашними іскрами прянощів – рожевого перцю та коріандру.
У «серці» твори пахнуть чудові весняні квіти: головна тема ароматної та ніжної вишні доповнена чудовими нотами витонченого цикламену та кришталевих, легких білих фрезій, чарами замшево-фруктового османтусу та вологою, солодкої негою водяної лілії.
Завершальний акорд підкорює красою деревних відтінків: смолистий кедр та вершковий сандал аранжовані тут із солодкими переливами бобів тонкої та мадагаскарської ванілі у хмаринці мускусу та амбри, які дарують фіналу теплий чуттєвий шлейф.
Якщо вам імпонує делікатна весняна квіткова ніжність у витонченому японському стилі, вам неодмінно варто купити Ormonde Jayne Sakura в інтернет-магазині La Grande – ця гілочка сакури прикрасить вашу колекцію, немов рідкісний скарб із країни Сонця, що сходить.