0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Oudyssee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Oudyssee Парфюмированная вода
103 грн
141 грн
Акція
-27%
Montale Oudyssee Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 383 грн
3 934 грн
Акція
-14%

Montale Oudyssee



Важко уявити собі «середземноморський» аромат, ніж яскравий новий парфум Montale Oudyssee! У нього воістину морська душа – його бадьора і свіжа солона акватика щедро прикрашена цитрусовими бризками та запашними квітами лаванди, з ефектними фужерними, пряними та вдовими акордами.
З весни і до осені аромат стане вашим супутником – стильним і прохолодним, що пробуджує в душі романтику і забирає на хвилях уяви в чудові морські простори.
Аромат прикрасить і чоловіків, і жінок – усіх, чия душа співзвучна морю, хто готовий вирушити назустріч пригодам та насолоджується польотом своєї фантазії!



Трохи історії


Парфумерія бренду була вперше презентована в 2005 році, коли парфумер П'єр Монталь повернувся зі свого десятирічного турне арабським сходом, де він вивчав мистецтво складання орієнтальних ароматів. Його європейська освіта і досвід, здобутий на Сході, склали приголомшливий мікс, і народилася нова марка нішевої парфумерії - яскрава, стійка, харизматична, до того ж з незвичайною упаковкою, що відрізняється від усіх: флакони ароматів виготовлені з особливого алюмінієвого сплаву. Він дозволяє зберегти запах на максимальний термін без будь-яких спотворень, що виникають через сонячне світло, тепло або холод. Ось чому парфумерія бренду Монталь славиться як «вічна» - стійка і шлейфова, завжди вражаюча, що гарантовано збирає компліменти.
Автором композиції Montale Oudyssee є П'єр Монталь, який особисто створює свої шедеври.
Новинка вийшла у 2023 році, її флакон отримав матову чорну поверхню, прикрашену золотими буками та фірмовим брелоком – розкішний дизайн!
У портфоліо бренду вже понад 150 творів, з якими ви можете познайомитись у нашому київському шоу-румі та придбати на сайті: все різноманіття ароматів Монталь представлено в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Montale Oudyssee ви можете за дуже приємною ціною з гарантією автентичності.



Ваша персональна одіссея Середземномор'ям


На атмосферу морських мандрівок у дусі героя давньогрецьких міфів Одіссея вас налаштовують вже перші акорди композиції, де солоні хвилі аранжовані з цитрусовими тонами лимона та бергамота, що ростуть у гаях узбережжя. Прохолодні акорди благородної лаванди привносять до цієї прелюдії особливі колорит та романтику.
У серці композиції вас підкорить темпераментний дует колоритного імбиру та теплої, чуттєвої амбри.
Деревна основа вудового акорду захоплює своєю глибиною та потужністю, його бальзамічні, смолисті тони ефектно доповнені солодкою пудровою зеленню чаю мате та магнетичним тяжінням мускусу.
Якщо вам імпонує дух морських пригод, вам неодмінно варто купити Montale Oudyssee в інтернет-магазині La Grande – і весняно-літній сезон буде незабутнім!