0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Rendez-Vous a Milan

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Rendez-Vous A Milan Парфюмированная вода
103 грн
141 грн
Акція
-27%
Montale Rendez-Vous A Milan Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 025 грн
3 518 грн
Акція
-14%

Montale Rendez-Vous A Milan



Модний дім Montale презентує ефектну новинку в італійському стилі – експресивний та яскравий парфум Rendez-Vous A Milan – «Зустріч у Мілані», продовження ідеї минулорічної "Зустрічі в Парижі". 

Мілан - місто, відоме красою своєї архітектури, приголомшливими модними показами, незліченними бутіками. Його повітря наповнене ароматами квітів та кави – так насолоджуйтеся ж цим сповна!
Флакон цього приголомшливого парфуму пофарбований у насичений небесно-синій колір і прикрашений зображенням знаменитого Міланського собору – легендарного кафедрального готичного храму Дуомо (Duomo di Milano), зведеного на честь Різдва святої Діви Марії. Такий дизайн якнайкраще втілює сутність аромату, що викликає захоплення і трепет своєю урочистою красою.
Вирушайте в уявну подорож до столиці італійської моди, прекрасний Мілан – і насолоджуйтеся кожною чудовою миттю!




Трохи історії


Автором композиції Montale Rendez-Vous A Milan є П'єр Монталь, засновник цього унікального бренду, який талановито адаптував для європейців та американців усі скарби східних традицій складання арабських пахощів.
Красивий флакон створений за спецпроектом Монталя і виконаний з особливого сплаву алюмінію, який використовується навіть у будівництві космічних літальних апаратів – такий вибір обумовлений необхідністю ретельно захистити парфум від будь-яких спотворень, що виникають згодом під впливом сонячного проміння, тепла, холоду, вологості. Як відомо, парфуми фірми Монталь дуже стійкі та відрізняються насиченістю звучання – унікальна упаковка відіграє в цьому не останню роль.
І, звісно, надзвичайно важливі інгредієнти, які бренд вибирає для створення своїх композицій: вони відрізняються найвищою якістю, натуральним походженням і проходять ретельний відбір.
Вся колекція бренду Монталь, в якій з моменту заснування в 2005 році вийшло вже понад півтори сотні творів, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Montale Rendez-Vous A Milan ви можете за пару кліків, заощадивши безцінний годинник для гідних вас задоволень.



До зустрічі у Мілані!


Композиція, що прославляє Мілан, стартує фірмовим ароматом обсмаженої кави, аранжованої з пряною зеленню базиліка та спокусливою солодкою нотою жовтих фруктів - Yellow Fruits.
Їх змінює чарівний букет запаморочливих квіткових нот оксамитових троянд, солодких чуттєвих тубероз та іскристих прянощів – харизматичної гвоздики та запашного базиліка.
Завершується твір солодкою спокусою карамелі і ванілі в чарівній хмарі мускусу і амбри, що пробуджує сексуальність.
Якщо вам імпонує ця унікальна аура італійської моди, а столиця стилю та дизайну вам близька та улюблена, порадуйте себе та купіть Montale Rendez-Vous A Milan в інтернет-магазині La Grande – і нехай це рандеву у Мілані запам'ятається вам на все життя!