0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Infinity Montale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Infinity Парфюмированная вода
103 грн
141 грн
Акція
-27%
Montale Infinity Парфюмированная вода (тестер)
100ml
2 888 грн
3 358 грн
Акція
-14%

Montale Infinity: нескінченність вашої чарівності!



Парфумерія від Montale має безліч шанувальників по всьому світу, і ця популярність заслужена: ці аромати відрізняються красою та багатством палітри, стійкістю, ефектною подачею, впізнаваністю та харизмою.
Не став винятком і новий парфум Infinity, що символізує поняття нескінченності у всіх сенсах: він підкреслює необмеженість ваших можливостей і безодню чарівності, збираючи безліч компліментів. І це не дивно, адже тут так багато чудових акордів: солодких і пряних, фруктових та тютюнових, амбрових та ванільних, шкіряних та анімалістичних, вудових та пудрових – блискучий калейдоскоп із незліченними варіаціями, емоціями та враженнями.
Експресія та тепло цього твору зробить його вашим ідеальним супутником у холодному сезоні: осінь, зима та весна в його обіймах видадуться вам нескінченно прекрасними!



Трохи історії


Марку, яка стала символом східної парфумерії, заснував француз із паризькою парфумерною освітою та досвідом – П'єр Монталь. У 2005 році він повернувся з тривалого турне арабськими країнами, де вивчав секрети складання східних пахощів, і навіть створював персональні ексклюзивні парфуми – атари – для членів королівських сімей.
У Парижі він заснував бренд, який зумів долучити європейців до чудового світу орієнтальних парфумів. Всім відома їхня висока якість і знайома унікальна упаковка у флакони із спеціального алюмінієвого сплаву, який бездоганно зберігає запахи, не даючи їм можливості видозмінюватися під впливом сонця, вологості чи високої температури.
Автором композиції Montale Infinity став сам П'єр Монталь – усі аромати, що випускаються під його ім'ям, він розробляє особисто.
Вся колекція творів цього бренду, в якій налічується понад 150 видань, доступна в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Montale Infinity за кілька хвилин онлайн, або познайомитися з ароматом особисто в нашому шоу-румі.



Нескінченна досконалість!


Композиція з перших миттєвостей втілює спокуси, які дарує нам щедра осінь: солодкі стиглі фруктові тони чорної вишні та сливи приправлені пряним запашним розсипом шафрану, рожевого перцю та кардамону.
Така прелюдія відразу ж налаштовує на задоволення, її лікерна насолода - сама спокуса! На цьому тлі особливо гарно звучать ноти «серця»: глибокі та потужні бальзамічно-деревні, солодко-смолисті тони вудового дерева, яке ідеально гармонує з багатим ароматом шкіри в аранжуванні з вершковими аспектами деревини сандала та димно-шоколадно-деревними відтінками ветівера. Вишуканості цьому акорду додають квіткові ноти троянди та туберози – хвилюючі та романтичні.
Завершується твір пишнотою тютюнового акорду, мікшованого з теплою чуттєвістю амбри, карамельною зеленню бобів тонка в ніжному дуеті з ванільним цукром на базі з мускусної магії.
Якщо вам імпонує східна розкіш у стилі Монталь, вам неодмінно варто купити Montale Infinity в інтернет-магазині La Grande – порадуйте себе новим розкішним парфумом, який обіцяє стати бестселером!