0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Uniform Dont Look Back

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Uniform Dont Look Back Туалетная вода
78 грн
Новинка
Armand Basi Uniform Dont Look Back Туалетная вода (тестер)
100ml
760 грн
Новинка

Armand Basi Uniform Dont Look Back



Іспанці – люди рішучі та яскраві, вони вміють впевнено йти вперед, не оглядаючись на наслідки: історія навколосвітніх подорожей, великих відкриттів та воєн – тому доказ. Саме до такої філософії закликає нас новий парфум Armand Basi Uniform Dont Look Back – «Не дивися назад»: коли прагнеш своєї мрії - будь впевнений, що її досягнеш!
Парфум стане вашим іміджмейкером, подарує енергію та силу, наповнивши простір навколо фужерними та деревними, цитрусовими та ванільними, тютюновими та моховими, лавандовими та пряними, солодкими та землістими акордами.
Цей парфум – немов ідеальний м'який кашемір, який стане вашим улюбленим супутником восени, взимку та навесні. Завжди бажаний, надзвичайно комфортний, респектабельний та ефектний – це найкраща візитна картка, яка підкріпить ваші амбіції на шляху до вершин реалізації свого потенціалу!



Трохи історії


Після невеликої перерви в портфоліо іспанського модного бренду Armand Basi з'явився новий ефектний парфумерний дует: у 2023 році бренд представив найцікавішу колекцію Uniform, в якій були презентовані парфумерні композиції, що мотивують на досягнення: «Створи себе сам» (Build Your-Self) та «Не оглядайся!» (Dont Look Back).
Автором останньої новинки стала талановита Карін Дюбревіль (Karine Dubreuil-Sereni) із компанії Vox Profumi, уродженка Грасса – неофіційної парфумерної столиці Франції.
Ефектний сучасний флакон отримав дизайн у стилі вуличних графіті – адже він орієнтований насамперед на молодіжну аудиторію.
Обидві новинки з колекції Uniform представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Armand Basi Uniform Dont Look Back та інші бестселери цього популярного іспанського бренду, в портфоліо якого є всім відомі та улюблені In Red, Scent Of Kiss та L' Eau Pour Homme.
Новинка чудово вписується у відомий стиль бренду Армана Басі, виробленого десятиліттями: впевненість у собі, іспанський шарм, прагнення до комфорту, любов до свободи та ексклюзивність у всьому!



Іди вперед і не озирайся!


Композиція ефектно стартує контрастним міксом соковиттх цитрусів – наповненого іспанським сонцем мандарина і пряного запашного коріандру - із аристократичною лавандою, яка так заспокоює!
"Серце" композиції істинно чоловіче, хоча вона і заявлена виробником як аромат-унісекс. Вам неодмінно принесе задоволення п'янке поєднання алкогольних нот джину та горілки, доповнене мужнім акцентом ароматного дорогого тютюну.
Завершується твір гарною деревною базою, майстерно складеною з нот дубового моху та шляхетного кедра, прикрашених світлою чарівністю ванілі.
Якщо вам імпонують такі якості характеру, як сміливість, цілеспрямованість та впевненість у правильності обраного шляху, вам неодмінно варто купити Armand Basi Uniform Dont Look Back в інтернет-магазині La Grande!