0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Eccentric Franck Boclet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 618 грн
Новинка
Franck Boclet Eccentric Духи (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Franck Boclet Eccentric



Заявити про свою неординарність, продекларувати, що ви – не такі, як усі, можна не лише незвичайним одягом чи аксесуарами, а й унікальним, харизматичним ароматом Eccentric, який дарують парфуми нішевого бренду Franck Boclet. Ця марка відома у всьому світі як творець справжніх шедеврів, і новинка «Ексцентрик» виправдала всі очікування, ставши справжнім символом екстравагантності.
Він захоплює сміливим і яскравим аранжуванням цитрусів і фруктів, пудрових квітів і ванілі. Компліментарний парфум, що запам'ятовується, поєднує французьку класику і елегантність з зухвалими сучасними тенденціями. Він звучить кремово-вершковими обертонами, сприймаючись округло та чуттєво. Такий ефект створений завдяки чудовій ідеї поєднати соковиту ноту вишні з кремово-пудровим ароматом ірисів. Прекрасний гурманський аксесуар, який обирають люди, які вміють насолоджуватися життям!



Трохи історії


У 2010 році талановитий кутюр'є Френк Бокле створив свою марку модного одягу, який позиціонувався як респектабельний та вишуканий, у стилі ніші – для обраних цінителів. У той же час багатьом моделям була притаманна сміливість та харизма: єдність протилежностей завжди була сильною стороною цієї марки!
Парфумерна історія бренду почалася на два роки пізніше, в 2013, коли були представлені перші твори роботи парфумера Melanie Leroux: шикарний шкіряний Leather, східно-деревний Incense, орієнтальний OUD і пряний Patchouli. Це був сильний та яскравий дебют, але головні бестселери бренду вийшли трохи пізніше: всесвітню славу Френку Бокле принесли фруктово-тютюново-пряний Tobacco (2014) та солодкий білоквітковий Cocaïne (2017).
Автором композиції Franck Boclet Eccentric стала парфумер Сідоні Лансессер з "Робертед", відома чудовими роботами для іншого престижного нішевого бренду By Kilian: Black Phantom, Dangerously in Love, Straight to Heaven та багатьма іншими.
Красивий флакон класичної форми, лаконічної та елегантної, створений у ефектному чорному кольорі з контрастною білою табличкою в розкішній шкіряній коробці – чудова ідея для дорогого подарунка неординарній людині!
Вся колекція парфумерії Френка Бокле представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Franck Boclet Eccentric можна максимально комфортно і швидко.



Підкресли свою ексцентричність!


Композиція стартує насиченою іскристою свіжістю цитрусових тонів мандарину та бергамоту, аранжованих із прохолодним зірчастим анісом. Але головні ролі у цій п'єсі віддані іншим акцентам: соковитий спокусливій вишні та пудрово-оксамитовому ірису.
Завершується твір дивовижним гурманським тандемом  ванілі з сандаловим деревом, яке відрізняється чудовими вершковими аспектами. Чуттєвий шлейф аромату надає чарівний магнетизм мускусу.
Якщо вам імпонує такий неординарний стиль, вам варто купити Franck Boclet Eccentric в інтернет-магазині La Grande – очевидно, він створений саме для вас!