0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Orchid Franck Boclet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Orchid Парфюмированная вода
163 грн
Новинка
Franck Boclet Orchid Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Franck Boclet Orchid



Один з найшикарніших парфумерних брендів Franck Boclet представляє приголомшливий, глибокий, насичений аромат ванільної орхідеї, який, напевно, стане вашим фаворитом і любов'ю на все життя!
Натхненням для створення парфуму Franck Boclet Orchid стала темна ваніль у стручках, дуже свіжа, ефектна, не гурманська, неймовірно гарна і незабутня.
Вона майстерно аранжована з акордами пудрових ірисів та білих квітів, амбри та мускусу, солодких фруктів та цитрусів. Притягнення парфуму просто магічне - ви навіть не встигнете зрозуміти, як це сталося, і вже більше не зможете відірватися від джерела насолоди ні на хвилину, не обійдетесь без нього ні дня!



Трохи історії


Бренд Френка Бокле відомий шанувальникам нішевої парфумерії справжніми шедеврами, серед яких фужерний красень Cocaïne, респектабельний та шикарний Tobacco, східно-гурманський Vanille та інші бестселери. У портфоліо Френка Бокле їх близько півсотні, і поціновувачам розкоші є з чого вибирати!
Автором композиції Franck Boclet Orchid став парфумер Alexis Dadier, відомий успішною співпрацею та з іншими топовими брендами: Bottega Veneta, Boucheron, Chloe, Comme des Garcons, Jo Malone London, Karl Lagerfeld, Mugler, Valentino.
Майстер надихнувся пахощами неймовірної ванільної орхідеї, адже саме із квітів сорту Planifolia видобувають ванільні стручки. Цей аромат густий і повний харизми, він подібний до вечірньої сукні з темного оксамиту - розкішний, урочистий і самодостатній. У порівнянні з іншим ванільним парфумом того ж бренду - Vanille - нове видання зовсім не кондитерське, в ньому немає грайливості та легкого флірту, зате чути яскравий, теплий, сильний характер.
З упевненістю можна сказати, що флакона цього шедевра вам вистачить на все життя, він настільки виразний і потужний.
Вся колекція Френка Бокле, в якій чимало таких парфумерних «діамантів», представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Franck Boclet Orchid з гарантією справжності.



Квінтесенція ванільної орхідеї


Композиція вступає спокусою фруктових садів і цитрусових гаїв, якими славиться Франція. Тонка насолода стиглих груш і вишуканий флер неролі з їх цитрусовим зеленим підтоном стали незрівнянною прелюдією до цієї композиції.
Головна її тема ефектно розгортається в серцевому акорді, де дивовижна ваніль аранжована з ніжною насолодою білосніжних суцвіть апельсинових дерев і чарівною романтикою єгипетського жасмину.
У фіналі вас підкорить пудровий оксамит ірисового кореня, подібний до пилку на крилах метелика, який повільно опадає на чуттєву теплу базу мускусу і амброксану.
Якщо ваніль – ваш аромат, вам неодмінно варто купити Franck Boclet Orchid в інтернет-магазині La Grande – він стане найголовнішою коштовністю вашої колекції!