0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Hyakutake

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

173 грн
Tiziana Terenzi Hyakutake Духи (тестер)
Немає у наявності

Tiziana Terenzi Hyakutake: яскравий, як сяюча комета!



Бренд елітної нішевої парфумерії Tiziana Terenzi продовжує дивувати своїх шанувальників непересічними виданнями. І справді, складно уявити собі щось яскравіше, ніж комета, що світиться в темряві небес – саме вона послужила прообразом аромату Hyakutake. Парфум переливається ефектними деревними та фужерними, пудровими та пряними, цитрусовими та квітковими, зеленими та амбровими, солодкими та димними відтінками.
Це просто приголомшливий у своїй розкоші, глибині та багатогранності парфум, здатний стати вашим ідеальним супутником у кожний особливий вечір практично будь-якого сезону.
Шикарне оформлення в чорному із золотом флаконі та фірмовій коробці робить цей парфум досконалим подарунком людині настільки ж яскравій, як і космічна гостя.



Трохи історії


У травні 2023 року парфумерний бренд Tiziana Terenzi представив увазі своїх шанувальників одразу дві яскраві новинки, що сяють, немов комети в чорному оксамиті нічного неба. Власне, ці аромати названі саме на честь знаменитих комет: ефектна композиція в темно-червоному флаконі – на честь комети Бореллі, а розкішний чорний флакон Hyakutake приховує в собі аромат, натхненний кометою, відкритою японським астрономом Хякутаке в 1996 році. Ця сяюча гостя з довгим хвостом пройшла біля Землі і притягнула до себе пильну увагу вчених.
Не залишилися осторонь і парфумери: Паоло та Тіціана Теренці надихнулися цими небесними тілами та вдало продовжили свою улюблену космічну тему, і зокрема нову колекцію Comet, у якій зараз уже 9 видань.
Розкішний чорний флакон із золотою округлою кришкою символізує собою сяюче ядро комети та чорноту космосу навколо. Чудова ідея для дорогого та статусного подарунка!
Нова колекція Комет представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Tiziana Terenzi Hyakutake та інші бестселери цього популярного та престижного бренду: Kirke, Andromeda, Cassiopea, Laudano Nero.



Подорож по галактиці у пошуках яскравих емоцій


В якості яскравого, іскристого вступу парфумер Паоло Теренці вибрав цитрусовий мікс калабрійського бергамоту і лимона, приправлений вогниками прянощів - запашного кардамону і бальзамічного евкаліпта.
Тонізуючий, наповнений енергією старт змінюється незабаром загадковим димом ладану, елегантним оксамитом ірисового кореня, чуттєвим солонуватим теплом сірої амбри. Найніжніший квітковий нюанс братків остаточно підкорить ваше серце!
Завершується твір гарним деревним тріо, складеним з нот модрини, австралійського сандала та ветівера. Димну тему продовжує також ароматний дорогий тютюн, запах якого прикрашений чуттєвим магнетизмом мускусу.
Якщо вам хочеться справді неземних емоцій, рекомендуємо купити Tiziana Terenzi Hyakutake в інтернет-магазині La Grande та дослідити разом із ним глибини Всесвіту!