0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Blush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Blush Парфюмированная вода
2 169 грн
2 552 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera Good Girl Blush Набор (парфюмированная вода 80 мл + лосьон для тела 100 мл)
4 129 грн
Новинка
Carolina Herrera Good Girl Blush Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Carolina Herrera Good Girl Blush: пудрова жіночність та квіткова ніжність



Модний бренд Carolina Herrera не втомлюється радувати прекрасну половину людства витонченими черевичками на шпильках у неймовірно ефектному дизайні. Ні, це не взуттєва марка, хоча Кароліна Еррера починала саме з колекцій одягу. Насправді це приголомшливий флакон парфуму, завдяки якому аромати з колекції «Хороша дівчинка» впізнавані і улюблені у всьому світі.
Новинка 2023 року, Good Girl Blush стане вашою любов'ю і must have для будь-якого дня і приводу - настільки він комфортний, приємний і вабить до себе.
Парфум пестить сприйняття акордам ванілі та солодощів, квітів та цитрусів, свіжих прянощів та нюансів пудрових та фужерних нот. Чудовий вибір для весняно-літнього сезону, куди б ви не вирушили в цій рожевій хмаринці!



Трохи історії


Створення цього парфуму почалося незвичайно: спочатку дизайнери презентували ніжно-рожевий флакон-туфельку, і лише потім почалася робота над композицією, яку блискуче втілили парфумери Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu і Christophe Raynaud. Майстри надихнулися її ніжною жіночністю, і створили настільки ж витончений, хвилюючий, принадний аромат у ванільно-пудрових квіткових тонах.
Композиції Carolina Herrera Good Girl Blush вийшла в 2023 році і стала новою зірочкою в культовій колекції «Хороша дівчинка», де зібрано яскраві, вражаючі, надзвичайно ефектні аромати модного бренду Кароліні Еррери. Від початкової версії, що вийшла 2016 року, новинка відрізняється  меньшей сладостью и насыщенностью – теперю это уже не зимний парфум, а весенне-летний.

Красивий флакон незвичайної форми відомий у всьому світі – «туфелька на шпильці» є не просто ємністю для аромату, а справжнім арт-об'єктом! Щороку виходить кілька нових фланкерів, і шанувальницям бренду приносить справжнє задоволення милуватися дизайном цих гламурних «туфельок», з яких можна створити чудову колекцію для різних приводів та настроїв, адже жіночність така багатолика!

Вся колекція «Хороших дівчаток» на шпильках представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Carolina Herrera Good Girl Blush та всі 18 парфумів даної лінійки, а також інші бестселери бренду Кароліни Еррери: 212, 212 Heroes, 212 NEW PILLS, 212 VIP, Bad Boy, Chic – вибирати лише вам!



У романтичній сукні та на шпильках!


Композиція вражає з перших миттєвостей, вступаючи стильним дуетом запашного цитрусово-деревного бергамота та стильного гіркого мигдалю з його приємною горіховою гіркуватістю.
Центральний акорд, складений з найбільш хвилюючих квітів - чарівних півоній і яскравих тропічних бутонів іланг-ілангу.
В фіналі яскраво та експресивно звучить жіночна чарівність ванілі та кремово-вершкові аспекти кумарину, аналога природної ноти солодких бобів тонка.
Якщо вам імпонує така м'яка, грайлива жіночність, і ви готові вислуховувати сотні компліментів, вам неодмінно варто купити Carolina Herrera Good Girl Blush в інтернет-магазині La Grande і підкреслити свій шарм, ніжність і особливе, вранішнє сяйво, яке послужило натхненням для творців аромату.