0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Lady Million Royal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Lady Million Royal Парфюмированная вода
2 260 грн
2 659 грн
Акція
-15%
Paco Rabanne Lady Million Royal Парфюмированная вода (тестер)
80ml
3 122 грн
Новинка

Paco Rabanne Lady Million Royal: відчути себе королевою!



Як приємно відчути себе винятковою – прекрасною та бажаною, єдиною у своєму роді, мрією мільйонів! Paco Rabanne робить це реальним – достатньо вдихнути аромат Lady Million Royal, і ви відчуваєте себе справжньою королевою – де б ви не опинилися!
І це не дивно, адже ви оповиті чарівною аурою дерева та білих квітів, фруктів та свіжих прянощів. Такий аксесуар ідеальний навесні та восени, він чудово доповнює ваш образ у прохолодному повітрі міжсезоння, радуючи чудовим шлейфом, коли віє вітер.
Шикарний золотий флакон, прикрашений декоративними гранатовими крапельками, гідний королеви і підказує вам головну тему парфуму.



Трохи історії


Вперше Lady Million була презентована брендом Пако Рабанн у 2010 році, коли парфум вийшов у парі з чоловічою версією і започаткував найгламурніший і найшикарніший напрямок парфумерії цього модного дому. Флакони для Нього у вигляді золотих злитків, для Неї у вигляді коштовностей – що може бути розкішнішим і престижнішим?
Саме тема елітарності, винятковості є домінуючою в даній колекції, яка набула величезної популярності серед шанувальників фешенебельної екстравагантності. Тому лінійка «парфумів для мільйонерів» вже налічує півтора десятки чудових жіночих видань – і стільки ж чоловічих.
Композиція Paco Rabanne Lady Million Royal вийшла в 2023 році і присвячена поєднанню жіночності та чуттєвості, розкоші та витонченості.
Вся ця блискуча колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете придбати Paco Rabanne Lady Million Royal та інші новинки та бестселери бренду, який захоплюють публіку своїм креативним підходом до створення ароматних шедеврів із 1969 року.



Одна на мільйон!


Композиція вступає звучним і соковитим акордом граната – винно-терпкого, кисло-солодкого, дуже стиглого, теплого та спокусливого, з пудровими та водночас свіжими нюансами.
Його змінює романтичний акорд білих квітів у серці композиції. Він переливається ніжною насолодою, пестить своєю жіночністю та витонченістю.
Завершує твір базова нота дерева, теплого від сонця, елегантного та респектабельного.
Якщо порівняти цей аромат з початковою версією, ви можете помітити відсутність надто насиченої медової солодощі та амбрової чуттєвості, тепер у нього більше не зимовий, вечірній характер, а більш вишуканий і тонкий, але від цього не менш чудовий.
Якщо вам подобається відчувати себе справжньою королевою, подбайте про те, щоб весь ваш вигляд був гідний такого амплуа. Вам варто купити Paco Rabanne Lady Million Royal в інтернет-магазині La Grande, щоб цей образ став досконалим.