0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne 1 Million Royal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne 1 Million Royal Духи (тестер)
100ml
3 654 грн
Новинка
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne 1 Million Royal – мільйон для короля!



Новий золотий злиток Paco Rabanne 1 Million Royal адресований тим, хто має воістину королівські амбіції. Він розкішний і респектабельний, з перших миттєвостей заявляє про високий статус свого володаря і прагне дати йому ще більше влади, престижу, захоплення.
Цьому сприяє талановите аранжування акордів теплих прянощів та амбри, дерева та лаванди, цитрусів та пачулів, трав, ванілі та бальзамічних смол.
Ви постійно будете запитувати себе, чого більше в цьому ароматі - фужерної стильності та елегантності, або ж східної розкоші. Однак, чи є різниця, що саме притягує до вас увагу, якщо ефекту досягнуто?



Трохи історії


Колекція золотих злитків 1 Million, яку неординарний модний бренд Paco Rabanne вперше представив у 2008 році, знову поповнилася новим скарбом – флаконом з рубіновою вставкою 1 Million Royal, що дійсно виглядає по-королівськи.
Нова версія відрізняється від флагмана більш природним звучанням – теплим, респектабельним та вишуканим: парфум звучить дуже дорого та гідно, чим надзвичайно порадував шанувальників колекції, яким не вистачало саме цих якостей у попередніх версіях.
Як відомо, після теплої пряної корично-цитрусової головної композиції бренд випустив ще дюжину фланкерів: на сьогодні в колекції налічується 13 видань. За традицією, кожен чоловічий екземпляр доповнювався жіночою парою тієї самої тематики. Новинки для Нього та для Неї об'єднані також загальним дизайном золотих флаконів, що символізують навмисну, майже епатажну розкіш та престиж.
Над «королівською» новинкою 2023 видання 1 Million Royal працювали два прекрасні майстри: Квентін Біш і Крістофер Рейно (Quentin Bisch і Christophe Raynaud). Парфумована вода відрізняється дуже приємним та стильним звучанням, у якому вже відсутні гучні ноти шкіри та кориці, зате з'явилися нові красиві акценти лаванди, кардамону та м'яти.
Вся колекція «парфумів для мільйонерів» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Paco Rabanne 1 Million Royal ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Ваш вихід, ваша величність!


Композиція стартує соковитим цитрусовим дуетом – іскристими солодкими танжеринами, напоєними південним сонцем, та шляхетним терпко-деревним бергамотом. Вони аранжовані з запашним пряним акцентом кардамону – смолисто-камфорного, теплого, що добре запам'ятовується.
Аристократизм короля знову акцентований у «серці» твору, де вступає прохолодна, розслаблююча лаванда, гармонійно доповнена тонким оксамитовим ароматом листя фіалки та посилена акцентом запашної пряно-трав'яної шавлії.
Фінал звучить чуттєво й шикарно: тут панують східні тони солодко-смолистого бензоїну та запашних почуттів на елегантній базі кедрового дерева.
Якщо вам імпонує атмосфера підкресленої розкоші, вам неодмінно варто купити Paco Rabanne 1 Million Royal в інтернет-магазині La Grande і, немов короною, гідною вас, увінчати їм свою особисту колекцію. І, звичайно ж, отримати в подарунок цей золотий злиток, інкрустований вставкою, що нагадує рубін, також прагнули б багато шанувальників скарбів та атрибутів багатства та значущості!