0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Hidden Corner of Fontana Dei Baci

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Hidden Corner of Fontana dei Baci Парфюмированная вода
194 грн
Новинка
Trussardi Hidden Corner of Fontana dei Baci Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 768 грн
Новинка

Trussardi Hidden Corner of Fontana dei Baci – таємне місце на розі фонтану деї Бачі



Парфумерна екскурсія вулицями Мілана від Trussardi триває у таємному куточку поблизу одного з найкрасивіших міських фонтанів, який недарма називають також Фонтаном Поцілунків. Тутешню затишну ауру божественно відтворив парфум Hidden Corner of Fontana dei Baci, що наповнює простір теплими хвилями амбрових та деревних, горіхових та пряних, фужерних та коричних, солодких та ванільних акордів.
По дорозі в Оперу так приємно зупинитися тут і випити ароматну каву з запашними інгредієнтами, поласувати смачними горіховими солодощами в кафе, загадати різдвяне бажання біля фонтану і насолоджуватися цією винятково затишною та романтичною атмосферою нескінченно!
Парфум стане вашим улюбленим супутником для свят та побачень осінньо-зимовими вечорами, зігріє душу та дозволить розслабитися, насолоджуючись життям наче ексклюзивним десертом!



Трохи історії


Мандри вулицями Мілана в компанії ароматів, створених талановитими сучасними парфумерами, почалося в 2020 році, коли престижний італійський модний бренд створив Le Vie Di Milano Collection, присвячену улюбленим місцям засновника бренду - Ніколо Труссарді.
Композиція Trussardi Hidden Corner of Fontana dei Baci натхнена чарівним фонтаном, збудованим на честь закоханої пари – Терези Козаті та Федеріко Конфалоньєрі. Їхня історія відноситься до 19 століття – періоду боротьби італійців за свою справжню свободу. Трагедія і вірність, пристрасть і шляхетність - ось про що це оповідання, майстерно відображене в парфумерній композиції, яка своїм затишним теплом огортає просто неймовірно!
У наші дні це місце називається Фонтаном Поцілунків – тут вимовляються клятви та зізнання, а вечори у кафе поблизу сповнені романтики та спокус – адже ароматні напої та горіхові десерти так прикрашають життя!
Вся колекція Le Vie Di Milano представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Trussardi Hidden Corner of Fontana dei Baci та інші парфуми-путівники наймальовничішими міланськими куточками.



Фонтан поцілунків...


Парфум спокушає акордом лісових горіхів в аурі темпераментної пряної ноти чорного перцю і ефектного металевого акценту.
У серці парфуму з'єдналися троянди із корицею – винятково романтичне поєднання, яке завершується фінальним акордом трав'янисто-солодких бобів тонка, аранжованого зі смолою стираксу, амброю та лабданумом: це чуттєве тріо м'яко лягає на димно-шоколадну основу ветивера.
Гарний флакон декорований вишуканою головкою італійської хортової левретки – талісмана бренду Труссарді. Його колір – чорний із золотом – символ абсолютної розкоші!
Якщо ви призначаєте побачення своєї мрії у цьому місті моди та фонтанів, виберіть серед них саме цей: вам варто лише купити Trussardi Hidden Corner of Fontana dei Baci в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися атмосферою!