0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi District of Nolo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi District of Nolo Парфюмированная вода
175 грн
Новинка
Trussardi District of Nolo Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 435 грн
Новинка

Trussardi District of Nolo – демократичний акцент Мілана



Модний бренд Trussardi продовжує свою приголомшливу колекцію «Вулиці Мілана», в якій оспівує це чудове італійське місто, неофіційну столицю моди та культури. Хоча місто має репутацію дорогого та пафосного, насправді навіть тут є місце, де життя доступне за ціною навіть студентам та іммігрантам, де можна вийти в піжамі за ранковою кавою, а вдень поїсти кебаб – все це абсолютно нетипово для Мілана, але реально в у районі Nord Loreto (NoLo). Саме він і надихнув творців нового парфуму District of Nolo, що наповнює простір аурою божественних оксамитово-пудрових флорентійських ірисів в компанії землистих і мускусних, акватичних та озонових, свіжих та зелених, квіткових та амбрових акордів.
Це чудове доповнення весняних та осінніх днів та приємний супутник літніх вечорів – гарний, вишуканий, стійкий аромат із гарним шлейфом, що збирає компліменти.



Трохи історії


Дивовижна ідея створення колекції ароматів, що розповідають про найцікавіші райони Мілана, прийшла Беатріче Труссарді, спадкоємиці засновника бренду Нікола Труссарді. У цьому місті створював свої талановиті колекції модного одягу її батько, завоювавши славу та ім'я своєму модному дому чудовою якістю та креативністю.
З 1983 бренд випускає і аромати, багато з яких стали світовими бестселерами: практично всі, хто цікавиться парфумерією, знають Donna Trussardi, My Land, My Name, Skin.
У 2020 році було представлено нову лінію Le Vie Di Milano Collection. Вона почала швидко розвиватися, адже прем'єра виявилася неймовірно успішною! Для створення колекції були запрошені різні парфумери – їх завданням було відобразити ольфакторними засобами власне бачення свого улюбленого куточку Мілана. Вийшло вражаюче: практично кожен аромат став унікальним витвором мистецтва, а всі разом вони створили галерею образів чудового італійського міста. Автором композиції Trussardi District of Nolo став Орельєн Гішар (Aurelien Guichard) – чудовий майстер із Граса, який працює в компанії Takasago і потішив світ уже багатьма прекрасними роботами: Gucci Guilty, John Galliano, Narciso Rodriguez, Love in Paris Nina Ricci, My Name.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Trussardi District of Nolo з гарантією справжності.



Колорит району Nolо


Гарний флакон ірисового відтінку увінчаний золотистою головкою левретки - італійського хорта, що є символом бренду.
Композиція розкривається соковитою фруктовою темою груші, цитрусовими іскрами лимона та освіжаючою бархатистою зеленню фіалки. Неординарний аспект до цієї прелюдії вносить земляна нота. Чудовий пудровий ефект дарує «серцю» композиції корінь італійського ірису з Флоренції, прикрашений оксамитовими пелюстками троянд, солодким аспектом гедіону. Квіткова тема і тут доповнена принадним грушевим відтінком.
Завершується твір чуттєвим магнетизмом мускусу і амброксану, аранжованих з ароматною мадагаскарською ваніллю.
Якщо вам подобається такий незвичайний погляд на Мілан, рекомендуємо купити Trussardi District of Nolo в інтернет-магазині La Grande і вирушити у його компанії в реальну подорож до столиці італійської моди!