0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Hugo Jeans

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Hugo Jeans Туалетная вода (тестер)
1 755 грн
Новинка
Hugo Boss Hugo Jeans Туалетная вода
Немає у наявності
Новинка

Hugo Jeans: нові джинси від Хьюго Босс – несподіваний поворот!



Важко повірити, що такий елегантний та стильний бренд, як Хього Босс, може запропонувати своїм шанувальникам джинси – але ні, це не фантастика, а реальність! Перед вами новий флакон Hugo Jeans, ефектний і елегантний одночасно.
Це парфум для чоловіків, чий спосіб життя передбачає різноманітність, багатогранність і перевтілення: він повинен бути і Великим Босом, і крутим фахівцем у своєму напрямку одночасно, мобільним і стильним!
Парфум зухвало інтригує насиченими, підбадьорливими фужерними та деревними, свіжо-пряними, цитрусовими та зеленими акордами. Це – відмінний вибір в якості денного парфуму весняно-літнього сезону для людей динамічних і харизматичних, можливо – власників бізнесу або амбітних хлопців, які поки що лише на шляху до успіху.



Трохи історії


Парфумерна історія бренду Хьюго Босс почалася  досить давно: 1985 вийшов перший аромат Boss Number One, і з тих пір в портфоліо модного дому налічується вже близько 130 композицій. Парфумерія виходить у співпраці з міжнародною б'юті-корпорацією Coty.
Hugo Jeans, представлений у 2023 році, став продовженням знаменитої колекції «Хьюго», перше видання якої вийшло ще 1995 року і міцно завоювало серця шанувальників у всьому світі: зараз ця лінія налічує вже 15 ароматів.
Ефектний флакон у формі фляги цього разу набув джинсово-синього класичного відтінку, а червона емблема з назвою традиційно ставить яскравий акцент, який говорить про темперамент чоловіка, який обирає цей парфум.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Hugo Boss Hugo Jeans, а також і інші видання, що запам'ятовуються: Alive, Boss Bottled, Elements, Boss Femme, Boss in Motion, Jour, Ma Vie, Nuit, Orange, The Scent , Hugo Woman
Відмінною особливістю колекцій Хьюго Босс є випуск повної лінійки парфумованих продуктів: крім основної композиції, бренд випускає гелі для душу, засоби після гоління та інші важливі атрибути стильної людини в стилі Босc.



Почуйся босом навіть у джинсах!


Нове видання пропонує реалізацію популярної «джинсової» теми, яка має більшість великих брендів.
За версією цього парфуму, чоловік у цьому комфортному кежуал-стилі буде бадьорим та повним енергії, яку подарують соковиті темпераментні цитруси – грейпфрут і лайм та їх іскристою гіркуватою кислинкою.
У «серці» композиції звучить мужній акорд ялівцевих ягід – бальзамічно-смолистий, деревний, надзвичайно ефектний та стильний. Його доповнює дуже приємний прохолодний м'ятний акцент – чудове аранжування!
Деревна тема продовжена і у фіналі, де звучить чудовий дует смолистого кедра та димно-землистого ветівера.
Якщо вам імпонує такий лаконічний і елегантний стиль, рекомендуємо цю новинку: купити Hugo Boss Hugo Jeans в інтернет-магазині La Grande - означає підкреслити свій бездоганний смак і вміння створювати імідж.