0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto Adux

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Adux Духи
100ml
5 472 грн
6 363 грн
Акція
-14%
V Canto Adux Духи (тестер)
100ml
4 730 грн
5 500 грн
Акція
-14%

V canto Adux



У цьому новому ароматі нішевого парфумерного бренду оспівується невагома краса та елегантність робіт знаменитого художника з Італії Агостіно ді Дуччо, псевдонім якого звучав як Адукс. Присвячений йому парфум V canto Adux має такий же складний і вишуканий характер, як і сам майстер. Він заснований на цитрусових та зелених, деревних та свіжих, шкіряних та пряних, димних, амбрових та мохових акордах.
Ефектний, тонізуючий, надзвичайно ресурсний парфум призначений для чоловіків та жінок, здатних глибоко відчувати та цінувати прекрасне. Його найкращий час – весна та літо, коли він максимально розкриває свою свіжість та креативну сутність.
Яскраво-зелений, бархатистий на дотик флакон асоціюється із зеленню свіжої трави, нота якої – одна з домінант аромату. Насолоджуйтесь!



Трохи історії


Парфумер Паоло Теренці у 2015 створив свій ексклюзивний бренд, присвячений 5 Пісні Данте Аліг'єрі – твору про кохання. До нього увійшли твори, що так чи інакше стосуються мистецтва, і яскравою ілюстрацією до цієї концепції стала композиція V canto Adux.
Аромат названо так на честь Агостіно ді Дуччо, великого італійського художника, учня скульптора Донателло з Флоренції. Адукс був відомий своїми блискучими барельєфами в соборі Темпіо Малатестіано, замовленими Сігізмондо Малатеста, правителя Ріміні.
Красивий флакон у формі старовинної амфори має бархатисту поверхню, що в поєднанні із золотими елементами декору виглядає дуже шляхетно і розкішно - чудова ідея для подарунка!
Вся колекція з майже чотирьох десятків творів цього приголомшливого бренду, повного італійської експресії та колориту, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де V canto Adux ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Неймовірний Adux!


Елегантний та інноваційний, стильний та невагомий, ніби поза межами земного тяжіння – таким був світ робіт Агостіно ді Дуччо.
Цю свіжість та розкіш гарно передав у своєму творі Паоло Теренці, який запрошує до зустрічі з прекрасним за допомогою акордів соковитих цитрусів та фруктів: бразильського апельсина та грейпфрута, калабрійського бергамота та яблука.
Домінантою парфуму в його «серці» стала насичена трав'яна нота, зелена та освіжаюча. Вона приправлена запашними тонами кардамона і пачулів, а фруктова тема знову повертається до нас тут нюансом ананасу.
На завершення вступає найкрасивіша деревна база: насичена нота берези, що надає твору шкіряний акцент, солодко-бальзамічний камбоджійський уд і ефектний дубовий мох. Це тріо оповите містичним ароматом чуттєвих афродизаків: мускусу та амбри.
Якщо вам імпонує тонке італійське мистецтво створення ароматів та образів, вам неодмінно варто купити V canto Adux в інтернет-магазині La Grande!