0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto Giambellino

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
5 472 грн
6 363 грн
Акція
-14%
V Canto Giambellino Духи (тестер)
100ml
4 821 грн
5 606 грн
Акція
-14%

V canto Giambellino: італійська парфумерія, натхненна живописом



Бренд елітної нішевої парфумерії V canto представляє унікальний парфум Giambellino – стильний та елегантний, що поєднав у собі минуле та майбутнє, ольфакторне та художнє мистецтво. Парфумерна композиція натхненна знаменитим італійським живописцем Джованні Белліні, і назва аромату – псевдонім великого художника доби Відродження.
Передати цю концепцію вдалося ретельно підібраними акордами: цитрусовими та свіжо-пряними, фужерними та зеленими, квітковими та озоновими, тютюновими та солодкими. Магія взаємодоповнюючих контрастів тут просто ідеально реалізована – парфум звучить гармонійно та досконало, чудово доповнюючи ваш образ літніми та осінніми днями. Це – аксесуар для прогулянок та подорожей, занять мистецтвом та творчістю, моментів краси та самовдосконалення.
Він сподобається і чоловікам і жінкам, які мають тонке почуття прекрасного!



Трохи історії


Парфумерна історія бренду розпочалася у 2015 році, коли його створив чудовий парфумерний майстер Паоло Теренці. Він назвав свою марку на честь П'ятої Пісні Данте Аліг'єрі, присвяченій любові, і всі його аромати – на ту ж прекрасну і вічну тему: єднання чоловіка та жінки, почуття та чуттєвість, ніжність та сексуальність – парфуми цієї колекції відкриваються безліччю чудових граней.
Композицію V canto Giambellino було презентовано у 2023 році. Вона стала продовженням новітньої блискучої колекції The Souls Of The Castle Collection, перші видання якої вийшли роком раніше.
Красивий флакон у формі амфори покритий традиційним для цього бренду оксамитовим напиленням – це відмінна риса дизайну розкішних фіалів V canto. Для новинки, присвяченої художнику Джованні Белліні, було обрано глибокий шоколадний колір – шикарний та ефектний. Парфум, що знаходиться всередині, немов запрошує вас стати творцем своєї долі.
Вся колекція The Souls of The Castle представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити V canto Giambellino з гарантією справжності буквально протягом декількох хвилин.



Творіння поза часом і модою.


Композиція, що оспівує мистецтво, відкривається чудовою прелюдією, складеною із соковитих іскристих цитрусів – сицилійського мандарину та калабрійського бергамота, лимона та бразильського апельсина.
Освіжаючий вступ змінюється романтичною мелодією «серця», де злилися квіткові ноти нарциса і герані, що прекрасно доповнюють один одного, конвалії і жасмину самбак, лаванди і листя фіалки, аранжованих з пряним акцентом мускатного горіха і прохолодою листя м'яти.
Завершує твір чуттєва магія мускусу та сірої амбри, оповита запашним димом тютюну з мадагаскаркою ваніллю, а колоритні східні нотки пачулів із Сінгапуру прикрашені солодкими спокусливим нюансом цукру.
Якщо вам імпонує кохання по-італійськи, рекомендуємо купити V canto Giambellino в інтернет-магазині La Grande і сповна насолодитися атмосферою епохи Відродження!