0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vertus Bengal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vertus Bengal Парфюмированная вода
5 414 грн
Новинка
Vertus Bengal Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Vertus Bengal – дикий та прекрасний!



Чудова шкіряна композиція Vertus Bengal присвячена дивовижній атмосфері джунглів Бенгалії, місцевості в Південній Азії, якою володіють Індія та Бангладеш. Тропічні непрохідні ліси, густа первоздана рослинність і небезпечні дикі хижаки, що таяться у ній – це тема твору, майстерно передана деревними та теплими пряними, амбровими та пачулевими, пудровими та бальзамічними, шкіряними та тваринними, фужерними та зеленими аккордами.
Парфум створений у стилі унісекс, адже пристрасть до пригод властива не лише чоловікам, а й жінкам.
Це – колоритний аромат у стилі Південно-Східної Азії, гарячий та темпераментний, сповнений анімалістичної енергетики. Він стане чудовим супутником для осінньо-зимового сезону, зігріваючи вас, даруючи сили та міць.



Трохи історії


Парфумерна історія цього французького бренду розпочалася відносно нещодавно, у 2015 році, і зараз у його портфоліо нараховується вже понад два десятки видань.
Новинка 2023 року, експресивна композиція Vertus Bengal, стала частиною магнетично-привабливої лінії Lava Collection, присвяченої природним стихіям, їх міці, небезпеці і тому захопленню, змішаному зі священним страхом, який вони традиційно викликають у людині. У той же час у колекцію увійшли також парфуми, що символізують небезпеки, створені руками людини – таким чином, це справді «вибухонебезпечна суміш»!
Гарний флакон незвичайної форми наголошує на респектабельності цього паризького видання.
Вся колекція «Лава» та інші ефектні й нетривіальні парфуми цього бренду, що випускає ексклюзиви для справжніх поціновувачів, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Vertus Bengal за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Пригода у Бенгалії


Авантюрний та яскравий парфум стартує неординарним ароматом давани (індійського полину) – азіатської рослини, чиї зелені, трохи гіркі ноти переливаються також солодкими фруктовими відтінками з абрикосово-бальзамовим підтоном. Колориту цій прелюдії додали ноти цитрусового бергамоту та пряного імбиру.
Домінуюча нота шкіри звучить особливо розкішно завдяки прикрасі з оксамитових троянд та чуттєвих пачулів з їх яскравим східним колоритом.
Завершується твір насиченою, теплою, тваринною сексуальністю амбри, аранжованої з м'якими дотиками замші та чудовим кремово-вершковим дуетом ванілі і сандалового дерева, традиційного атрибуту в лавках індійських пахощів.
Ефектний кубічний флакон із золотим брендовим логотипом на куточку та чорною із золотом етикеткою й кришкою виглядає дуже дорого та розкішно – він стане чудовим подарунком поціновувачам нішевих неординарних видань.
Якщо ви любите шкіряні аромати, вам неодмінно варто включити до своєї колекції цей шедевр і купити Vertus Bengal в інтернет-магазині La Grande!