0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum Парфюмированная вода
91 грн
Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності

Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum



На небосхилі модного бренду Prada серед синіх глибин океану знову зійшов Червоний Місяць - Luna Rossa Ocean Eau de Parfum порадує любителів яхтового спорту і просто мужніх людей, які віддають перевагу активному та елегантному способу релаксу - як на відпочинку, так і в повсякденних буднях. Новий парфум натхненний естетикою швидкісної яхти "Червоний Місяць", з якою компанія Прада бере участь у парусній регаті на кубок Америки.
Гарний і вишуканий аромат огорне вас амбровими та деревними, ванільними та бальзамічними, цитрусовими та пряними хвилями – чудовий вибір для уїк-енду або завершення робочого дня, який ви хочете провести в респектабельній компанії друзів чи місячної ночі на яхті з жінкою своєї мрії!
Якщо вашому характеру властиве прагнення перемог у всіх аспектах життя, а розкіш є невід'ємною його частиною – цей парфум створений для вас!



Трохи історії


Парфумерна історія дому Прада почалася 1990 року, коли вийшов однойменний флагманський аромат. З того часу в портфоліо з'явилося вже понад дев'яносто чудових видань, серед яких справжні бестселери: Infusion, L'Homme, La Femme, Prada Candy та Exclusives.
Колекція Luna Rossa вперше заявила про себе у 2012 – це був інноваційний парфум, оформлений у стилі хай-тек у сяючому хромованому металі з червоними фірмовими акцентами. Успіх видання був безперечним, і незабаром лінію було продовжено ефектними фланкерами мужньої тематики, серед яких і новий варіант Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum (2023).
Обличчям композиції знову став чудовий і мужній Джейк Джилленхол, який презентує парфумерну колекцію «Червоний Місяць» з моменту її прем'єри.
Красивий темно-синій флакон нової версії у форматі парфумованої води символізує колір океанських просторів, червона вертикальна лінія втілює інновації Prada, а яскрава червона точка на диспенсері – легендарний Червоний Місяць, що піднімається над водою.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum можна практично миттєво, зберігши свій дорогоцінний час для більш важливих справ.



Червоний місяць і Синій океан...


Композиція лаконічна і елегантна, респектабельна і сповнена того особливого чоловічого шарму, який надзвичайно привабливий для жінок, що віддають перевагу романтичним, і в той же час мужнім супутникам.
Вона стартує чудово освіжаючою і тонізуючою гірчинкою цитрусового грейпфрута, а потім змінюється шляхетністю деревних нот, прикрашених лимонно-смолистим акцентом олібануму, що зливається з прелюдією в повній гармонії.
Завершується враження ніжним тяжінням ванілі з її чудовою чарівністю, а також яскравою харизмою синтетичного амбрового акорду Amber Xtreme, що пробуджує чуттєвість.
Якщо вам імпонує такий ефектний чоловічий образ, рекомендуємо купити Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande – і вирушати в дорогу назустріч пригодам за покликом серця!