0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nina Ricci Nina Rose Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nina Ricci Nina Rose Garden Туалетна вода
50ml
1 313 грн
1 582 грн
Акція
-17%
Nina Ricci Nina Rose Garden Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Nina Ricci Nina Rose Garden: інтерлюдія у міському саду



Метушня галасливого дня в мегаполісі може чудовим чином перетворитися на диво: варто тільки вдихнути хвилюючий, запаморочливий аромат Nina Ricci Nina Rose Garden - і уява подарує крила вашій душі, перенісши її в дивовижний світ фантазій Ніни Річчі, в таємний сад, куди знаєте дорогу лише ви! Вирушайте на пікнік у розпал свого насиченого графіка, постеліть картату скатертину прямо на траву, опустіться на землю серед троянд і вдихніть їхній романтичний аромат, щоб насолодитися своєю жіночністю, юністю і красою!
Парфум поманить вас калейдоскопом ароматних акордів білих квітів та зелені, цитрусів та фруктів, солодощі та свіжості, мускусу, ванілі та пудри. Ви перенесетеся у світ досконалості, де радість сонячних днів не затьмарена нічим. Компліменти та захоплені погляди, чиста радість, ніжність та грайливість – ось і все, що має вас хвилювати в той щасливий день, коли ви огорнете себе ароматом рожевого саду Ніни Річчі!



Історія створення



Ця чарівна туалетна вода з'явилася у 2021 році як продовження чудової колекції «яблучок Ніни Річчі». Автором композиції Nina Ricci Nina Rose Garden став талановитий майстер Olivier Cresp (Олів'є Кресп).
Це – лімітоване видання, яке стало фланкером парфуму Nina Rose, представленого брендом роком раніше. На відміну від попереднього варіанту, «Рожевий сад» менш цитрусовий – яскраві ноти лимона і бергамота тут замінила насичена зелень свіжої трави, а жасмин поступився своїм місцем п'янким квітам цитрусових гаїв.
Чудовий пастельно-рожевий флакон у формі фірмового яблучка Річчі прикрашений картатою стрічкою в тон, що символізує атмосферу приємного пікніка в саду на природі.
Вся колекція милих «яблучок» представлена в Україні в інтернет-магазині a La Grande, де завжди можна купити Nina Ricci Nina Rose Garden та інші бестселери від Ніни Річчі за приємною ціною.



Розквіт вашої краси!



Ваш візит до таємного саду жіночності починається з аромату соковитої зеленої трави та вологої насолоди стиглих груш. Прекрасна аура свіжості доглянутого саду сприяє релаксові - просто розслабтеся і дозвольте своїм почуттям літати між квітами і насолоджуватися їхньою романтичною красою.
У «серці» твори переливаються сонячними відблисками пелюстки запашних білих квітів цитрусових дерев – витончених неролі та флердоранжу, що так хвилює. Цей аромат – просто чарівний, він – сама досконалість, тендітний та вишуканий. Він справді нагадує пахощі райського саду, в якому панує блаженство!
Враження ще більше посилюється до фіналу, коли вас огортає чуттєва вуаль найніжнішого білого мускусу, аранжованого з ваніллю.
Якщо вам хочеться нескінченних компліментів і безтурботної радості замість метушні міських буднів, вам варто купити Nina Ricci Nina Rose Garden в інтернет-магазині La Grande!