0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Can't Stop Loving You

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Can't Stop Loving You Парфюмированная вода (без клатча)
50ml
7 742 грн
Новинка
By Kilian Can't Stop Loving You Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
Новинка
By Kilian Can't Stop Loving You Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності
Новинка
By Kilian Can't Stop Loving You Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

By Kilian Can't Stop Loving You – це кохання не зупинити!



Парфумерія від Кіліана Хеннесі - це завжди про почуття: вона в різних аспектах розкриває любов і пристрасть, спокусу і чуттєвість. Новинка By Kilian Can't Stop Loving You просто не могла бути про щось інше: вона символізує нескінченне кохання, перепон для якого не існує. "Не можу перестати любити тебе" - такі прості слова, але в них - безодня почуттів і неймовірна романтичність.
Це знайшло відображення у хвилюючих акордах ідеальних білих квітів з краплями найчистішого, бездоганного меду. Це – ніби геніальний малюнок з натури, де все зображено таким, як ви могли б лише мріяти – без жодної вади. Прекрасну картину доповнюють жіночні ванільні та природні мохові, сексуальні амброві та освіжаючі цитрусові, спокійні землісті та елегантні деревні акценти.
Чудовий вибір для тих, хто насолоджується Любов'ю – найчарівнішим і найсолодшим з людських почуттів!



Трохи історії


Спадкоємець імперії елітних коньяків Кіліан Хеннесі знайшов у житті своє, зовсім інше покликання: його завжди приваблювали аромати, і він створив справжню імперію ольфакторної чуттєвості – привабливої, провокативної, що зводить з розуму своєю красою та сексуальністю. Щоб передати свої сміливі фантазійні образи, Кілліан запросив найкращих парфумерів планети – і зараз бренд відомий усьому світу як ексклюзивна колекція спокуси. У його потфоліо майже сотня творів у розкішних флаконах і кожен – із унікальною історією, зашифрованою у запаху.
Автором композиції By Kilian Can't Stop Loving You став легендарний майстер Альберто Морільяс – талановитий іспанець, який створив для Кіліана понад десяток творів, у тому числі й такі шедеври, як Kisses Don't Lie та Voulez-Vous Coucher Avec Moi.
Втіленням аромату у рекламній кампанії стала напрочуд гарна мексиканка Даніела Де Хесус Косіо. Красивий флакон класичної для Кіліана форми виконаний у білому із золотим дизайні, що ідеально передає його сутність і виглядає воістину розкішно.
Вся колекція Кіліана Хеннесі представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити By Kilian Can't Stop Loving You ви можете за пару хвилин - он-лайн покупки дуже зручні!



Найщиріше зізнання…


Головні ноти аромату ви почуєте відразу ж – настільки вони хвилюючі та жіночні. Ніжна насолода квітів апельсинового дерева, чарівних франжипані, аранжовані з напрочуд гарною нотою Paradisone, що втілює райську насолоду, передану чудовою пахощами на зразок жасмину.
Серце композиції – солодка медова млість: це нота меду божественної чистоти, яка дарує нескінченне задоволення. Для створення цього відчуття було використано мед із Провансу – найромантичнішої частини Франції.
Завершується твір вишуканим тріо дубового моху, мадагаскарської ванілі та смоли олібануму з його приємним бальзамічно-лимонним підтоном.
Якщо вам імпонує французький стиль спокуси, неодмінно варто купити By Kilian Can't Stop Loving You в інтернет-магазині La Grande, щоб втілити у парфумі свої бажання!