0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Midnight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Midnight Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Carolina Herrera Good Girl Midnight Парфумована вода
Немає у наявності

Carolina Herrera Good Girl Midnight



Все відомо, що опівночі відбуваються казкові зміни! Відчути себе справжньою зіркою, сяяти красою, немов у світлі софітів, перетворитися наче за помахом чарівної палички – дарує нам шанс Carolina Herrera Good Girl Midnight!
Нова «туфелька на шпильці» так виблискує, а аромат усередині неї настільки спокусливий, що будь-яка шанувальниця легендарної лінії Good Girl захоче неодмінно включити цю новинку до своєї колекції.
Це – шикарна вечірня прикраса для свят та побачень, вечірок та клубів. Немов знаменита золота сукня Мерилін Монро, що зробила її богинею світу моди, аромат переливається солодкими відтінками білих квітів і туберози, ванілі і мигдалю, м'яких прянощів і пачулів, з цитрусовими, горіховими і анімалістичними тонами.
Прекрасний вибір для жінки, яка бажає виблискувати та збирати компліменти, захоплені погляди та знаки уваги!



Трохи історії


Кароліна Еррера – ім'я світової величини не тільки у сфері парфумерії, а й моди як такої. Розпочавши свою кар'єру в 80-х роках минулого століття, красуня Еррера стала іконою стилю завдяки елегантності та смаку. З 1988 року вона випускає також аромати, дебютувавши з композицією-легендою, названою на честь засновниці. Зараз у портфоліо марки понад 175 ароматів, але справжню славу у ольфакторному світі бренду принесли такі шедеври, як «212», Bad Boy, CH, Chic і, звичайно ж, Good Girl – розкішний гламурний парфум у туфельці-шпильці, який золотими буквами вписаний в історію люксової парфумерії.
Перший, флагманський парфум з цієї колекції був презентований у 2016 році, і миттєво набув популярності практично у всіх країнах світу. Причиною тому – оригінальний дизайн та відверто гламурний характер композиції, який одразу ж знайшов своїх палких шанувальниць. Наразі компанія «Хороших Дівчаток» складається вже майже з двох десятків видань!
Авторами композиції Carolina Herrera Good Girl Midnight, яка стала в лінійці вже 17-ю та була презентована у 2022 році, став творчий дует Louise Turner та Quentin Bisch.
Вся колекція ароматів-туфельок для Хороших дівчат представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Carolina Herrera Good Girl Midnight ви можете за пару хвилин зі зручною доставкою.



Гламурна ніч!


Прекрасний флакон в знайомій усім ефектній формі туфельки цього разу сяє золотом, немов вечірня сукня в паєтках. Амбасадором колекції продовжує залишатися красуня Карлі Клос, супермодель із США – цього разу дизайнери вибрали саме таке вбрання для презентації аромату та його рекламної кампанії.
Композиція зустрічає вас пишнотою пряного рожевого перцю та ароматного мигдалю – така прелюдія ідеально підкреслить ваш темперамент!
Жіночність на максимумі дарує вам серцевий акорд, де переливається солодкий квітковий мотив туберози та романтичних, ніжних квітів апельсина – флердоранжа.
Шлейф композиції складений із фінальних нот ванілі та пачулів, які звучать особливо колоритно, підсолоджені ноткою бобів тонка.
Якщо вам хочеться свята і ви прагнете бути в центрі уваги, вам неодмінно варто купити Carolina Herrera Good Girl Midnight в інтернет-магазині La Grande!