0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Voyage Titan pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Voyage Titan Pour Homme Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Armaf Voyage Titan Pour Homme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Armaf Voyage Titan Pour Homme



Ще один новий аромат від люксового арабського бренду Armaf підкорить серце мандрівника, що вирушає досліджувати світ - Voyage Titan Pour Homme готовий скласти компанію тому, хто веде життя, повне подій та пригод, яскравих поїздок та цікавих вражень. Зберегти їх у своїй пам'яті – і залишити ефектну пам'ять про себе дозволить вам цей експресивний аромат, що наповнює простір навколо теплими пряними та фужерними, амбровими та деревними, цитрусовими та лавандовими, ванільними та коричними акордами. Цей барвистий калейдоскоп відтінків справляє помітний іміджевий ефект – людину з таким ароматом неможливо не помітити та не приділити їй уваги!
Флакон, декорований зручним шкіряним футляром, дуже комфортний у поїздках – ви не ризикуєте його пошкодити, а яскравий колір підкреслить харизматичність композиції всередині.



Трохи історії


Бренд Армаф був заснований в Об'єднаних Арабських Еміратах для популяризації східної парфумерії по всьому світу. Аромати відмінно адаптовані до сприйняття не тільки в орієнтальних країнах, а й у Європі, Америці – це чудова альтернатива традиційному люксу, яка звучить не банально, і при цьому відрізняється чудовою якістю. І це не дивно, адже для створення цих творів використовуються високоякісні природні екстракти, есенції та олії – саме в них секрет стійкості та насиченості східних пахощів, відомих у світі багато століть.
За час існування бренду ним створено понад 185 творів, серед яких вирізняється ефектна та стильна лінія для мандрівників – «Вояж», вона є частиною найпрестижнішої колекції Armaf Luxe.
Перше видання лінії Voyage вийшло в 2015 році, зараз у ній вже 5 екземплярів у впізнаваних шкіряних «обкладинках» різних кольорів: Чорний, Синій, Коричневий та Червоний Вояж – для чоловіків, та Рожевий – для жінок.
Новинка Armaf Voyage Titan Pour Homme презентована у 2022 році і відноситься до деревно-пряного напрямку.
Вся колекція ароматів для подорожей представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Armaf Voyage Titan Pour Homme можна за найприємнішою ціною з гарантією справжності.



Відчуй себе Титаном!


Цей метал є запорукою міцності та могутності, а в міфології боги Титани були синами Неба та Землі – Урана та Геї – і асоціювалися з нестримною силою природних стихій.
Передати цю ідею ольфакторними фарбами вдалося парфумерам, які використали яскравий пряний старт із кардамону, кориці та рожевого перцю, ефектно аранжованого з благородним цитрусово-деревним акцентом бергамота.
У серці твору ефектно представлена романтична квіткова лінія, втілена лавандою та жасмином, геранню та лабданумом у хмаринці смолистого ладану.
Насамкінець ви будете зачаровані багатством нот фіналу, де деревні тони кремового сандалу, бальзамічно-солодкого уда і димного ветивера огорнуті запашним маревом тютюну з ваніллю, прикрашеного чуттєвим штрихом амброксану.
Якщо вам імпонує такий сповнений чоловічого шарму образ, вам неодмінно варто купити Armaf Voyage Titan Pour Homme в інтернет-магазині La Grande!