0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tous More More Pink

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tous More More Pink Туалетна вода
1 513 грн
Tous More More Pink Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Tous More More Pink - ще більше рожевого!


Чарівні речі від бренду Tous - це не тільки ювелірні прикраси, але і аромати, які дозволяють себе відчути максимально жіночною. Саме такий Tous More More Pink – новий парфум квітково-гурманського напрямку, який захоплює своїми солодкими фруктовими та тропічними акордами, доповненими нюансами свіжості та акватики, мускусу, пудри та квітів.
Важко уявити собі більш «дівочий» аромат – чарівний і милий, ніжний і спокусливий, кокетливий і зворушливий: у ньому зібрано все те, що асоціюється у нас з рожевим кольором.
Він стане вашим улюбленим аксесуаром для весняних та літніх днів – яскравий, позитивний, компліментарний та такий привабливий!
Стильний насичено-рожевий флакон із символом бренду – милим ведмедиком – лише посилює враження від аромату.



Трохи історії


Багато шанувальниць сучасних модних тенденцій знайомі з ювелірними виробами бренду Tous, який був створений у Мадриді Сальватором Тоусом разом з його дружиною понад сто років тому. З 1920 року марка Тоус радує шанувальників чудовим дизайном своїх коштовностей та аксесуарів, а з 2002 року до них приєдналася і парфумерія. Зараз компанією керує талановита та стильна спадкоємиця сімейного бізнесу Альба Тоус, яка і є ініціатором розширення сфери інтересів бренду.
Аромати Tous виходять у флаконах, прикрашених чарівним брендовим ведмедем, що нагадує найпопулярнішу у світі іграшку – Teddy Bear.
Новинка 2022 року, композиція Tous More More Pink започаткувала нову лінію, яка зробила акцент на яскравість і безтурботність юності – не дивно, адже аудиторія парфумерії цього модного будинку молода і чарівна!
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tous More More Pink ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Максимум романтики!


Композиція побудована на трьох рожевих компонентах – по одному на кожному рівні звучання у чудовому обрамленні.
Свіжість торкнеться вас з першої миті, захоплюючи життєрадісними соковитими тонами груші та бергамота, яскраве враження від яких посилене пряними нюансами рожевого перцю.
Серцевий акорд утворює чарівний тропічний фруктовий акцент рожевої гуави, прикрашений солодкими чарами рожевої орхідеї – пишнота цієї теми визначає звучання всього аромату загалом.
Завершується враження солодким шармом очеретяного цукру, змішаного з чуттєвим дуетом природних афродизіаків – мускусу та амбри, тепле тяжіння яких гарантує вам увагу та компліменти!
Якщо вам хочеться саме такого ефекту, подаруйте собі це задоволення: багато-багато рожевого настрою варто купити Tous More More Pink в інтернет-магазині La Grande - і поринути в ауру юності та радості!