0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Note Vanillee Nectar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Note Vanillee Nectar Парфюмированная вода
30ml
3 508 грн
Новинка
M. Micallef Note Vanillee Nectar Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

M. Micallef Note Vanillee Nectar – п'янке задоволення!



Один з найбільш стильних і розкішних парфумерних брендів Франції M. Micallef представив нове втілення однієї з найвідоміших, неймовірно шикарних композицій з минулого - чарівна ваніль в Note Vanillee Nectar тепер спокушає своїми густими ромовими нотами, що загадково поєднуються з благородною деревною темою, ефектними мотивами теплих прянощів та ніжної пудри, з чуттєвими амбровими та солодкими цитрусовими нюансами.
Божественний нектар особливо гарний у холодному сезоні: він зігріває ваше тіло і душу, огортаючи теплим шармом: варто лише кільком краплям аромату впасти на вашу шкіру, як неймовірної краси ванільна квітка розпускається навколо, охоплюючи вас своїм казково гарним ореолом, насолоджуватися яким можна безкінечно.



Трохи історії



Бренд M. Micallef відомий з 1996 року, коли Мартіна Мікальоф, яка виросла в столиці парфумерії - Грассі, вирішила зосередити свою яскраво виражену обдарованість у сфері мистецтва на створенні шикарних ароматів. Дизайном флаконів вона займалася сама, декоруючи їх як справжні скарби.
У 2007 році вона запустила одну з найстильніших своїх колекцій - Les Notes, серед творів яких була Нота Ванілі. У порівнянні з новою версією, вона була не такою п'янкою, більш гурманською – автором видання у східному стилі був парфумер Jean-Claude Astier. Видання 2023 року у варіанті Note Vanillee Nectar стало більш насиченим і густим, воно дійсно подібне до нектару - насолоди літа, яка така бажана восени і взимку!
Красивий флакон прикрашений декількома сяючими кристалами і золотою кришкою, він виглядає по-справжньому розкішно і стане подарунком, що запам'ятовується на все життя!
Вся колекція Nectar представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити M. Micallef Note Vanillee Nectar можна разом з іншими бестселерами бренду, завдяки яким його ім'я увійшло в історію парфумерії: Ananda, Pure Extreme, Royal Muska, Ylang in Gold – усі вони також представлені на нашому сайті.


Божественний нектар!


Перед вами справжній витвір мистецтва: він переливається дорогоцінними цитрусовими відблисками, паморочить голову романтичним ароматом жасмину, а насамкінець п'янить довершеним поєднанням рому і коньяку з ваніллю – теплою хвилею елітного алкоголю, дуже м'якого, благородного, насиченого, святкового... Напевно, саме тому премьєра парфуму відбулася напередодні Різдва!  Прекрасною базою для цього поєднання стала ароматна кремово-вершкова деревина сандала в чуттєвій хмарі теплої амбри.

Якщо вам імпонує такий настрій неспішної насолоди п'яною ваніллю, рекомендуємо купити M. Micallef Note Vanillee Nectar в інтернет-магазині La Grande і створити собі «свято, яке завжди з тобою»!