0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Max Philip Blackberry Max Philip

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Max Philip Blackberry Парфюмированная вода
Немає у наявності
Новинка
Max Philip Blackberry Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Max Philip Blackberry – ожиновий настрій!



Поціновувачам нових незвичайних ароматів напевно сподобається селективний парфум Max Philip Blackberry, який чудово реалістично передає запах ожини, літнього лісу, сонячних відблисків на вашій шкірі, пофарбованій крапельками свіжого ягідного соку.
У композиції переплелися мускусні та фруктові, пудрові та деревні, солодкі та квіткові відтінки, наповнюючи простір настроєм літа, свободи та свіжості.
Ідеальний вибір: він чудовий як повсякденний аромат або як супутник подорожей – яскравий, позитивний запах відмінного настрою!
Його барвистий флакон стане чудовою ідеєю для подарунка, який запам'ятається своїм оптимістичним звучанням та стійким, приємним шлейфом.



Трохи історії



Max Philip – молодий та дуже цікавий італійський бренд у ніші селективної парфумерії. Вперше він заявив про себе у 2019 році, коли були презентовані дебютні видання: шипрофо-фруктовий, мускусно-шкіряний Black, пудрово-мускусно-зелений White та карамельно-пачульово-ірисовий Maroon. Перші парфуми були зустрінуті публікою з ентузіазмом завдяки своїй простій та яскравій концепції: вони присвячені основним кольорам спектру, а також фруктам. Водночас колекція з 25 творів бренду, які на сьогоднішній день є в його портфоліо, виглядає яскраво , наче палітра художника.
Аромати відрізняються також стійкістю і дизайном, що запам'ятовується - круглі різнокольорові флакони відображають своїм відтінком сутність композиції, що знаходиться всередині.
Нове видання Max Philip Blackberry присвячене трохи терпкому, ягідно-трав'янистому армату дикої лісової ожини. Воно було презентовано у 2023 році та поміщене у флакон приголомшливого фіолетового відтінку.
Вся колекція цього високотехнологічного сучасного італійського бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Max Philip Blackberry можна з гарантією справжності та зручною доставкою.



Чарівність Blackberry…



Композиція побудована на поєднанні всього чотирьох нот, але їхня комбінація звучить так реалістично! Вона напрочуд природно відтворює натуральний аромат запашних лісових ягід та їх листя.
Першими ви відчуєте ноти ожини – трохи терпкі, солодкувато-свіжі, із чарівною кислинкою. За нею йде запаморочлива тема романтичних кольорів жасмину – хвилюючого та ніжного. Він традиційно вважається супутником закоханих, охороняючи їх найпотаємніші миті.
Чуттєвість аромату стає особливо помітною до фіналу, коли на перший план виступає чудовий мускус на шляхетній основі з кедрової деревини.
Коли хочеться простоти та природності почуттів та ароматів, рекомендуємо вам звернути увагу на цей неординарний бренд та купити Max Philip Blackberry в інтернет-магазині La Grande, щоб повною мірою насолодитися досконалою красою нічим не прикрашеної природи.