0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sg79 Sthlm № 8 Sg79 Sthlm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

SG79 STHLM № 8 Парфумована вода
30ml
3 774 грн
Новинка
SG79 STHLM № 8 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Sg79 Sthlm №8 Sg79 Sthlm


Модний нішевий бренд зі Швеції Sg79 Sthlm вразив своїх шанувальників стильною та яскравою новинкою №8 Sg79 Sthlm. Вона дивує ефектним аранжуванням фужерних та пряних, зелених та деревних, цитрусових та свіжих, землістих та трав'яних акордів. Відмінний свіжий вибір для літніх та осінніх днів – виразний та вишуканий, у найкращих традиціях Скандинавії.
Такий парфум чудово підкреслює індивідуальність – харизматичний, свіжий аксесуар для повсякденності та свят з гарною стійкістю та помірним шлейфом: гарний вибір для роботи та відряджень, прогулянок та поїздок.



Трохи історії


Якщо назва здається вам дивною - значить, ви поки що не стикалися близько з нішевою парфумерією, де креативність, вміння дивувати і неординарний підхід - кредо практично будь-якого бренду.
Цифри та літери Sg79 Sthlm означають зашифровану адресу «штаб-квартири» марки в Стокгольмі, де прекрасними сучасними майстрами, імена яких утримуються в секреті, вигадують унікальні аромати.
Новий парфум № 8 Sg79 Sthlm був презентований у 2022 році і відноситься до напрямку «квіткові зелені».
Ефектний лаконічний флакон прикрашений чорною кришкою незвичайної форми – ніби оздобленою чорним «різьбленням». Але ще цікавіша коробка – за традицією, вона прикрашена професійною фотографією: до кожного видання фотограф Девід, що стоїть біля витоків свідомості бренду, готує новий знімок у стилі міського пейзажу, що передає колорит Стокгольму та сенс парфумерного твору.
Парфумерна історія марки розпочалася у 2016 році, а нині у портфоліо вже дванадцять робіт.
Вся колекція неординарного бренду Стокгольма представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Sg79 Sthlm № 8 Sg79 Sthlm можна швидко і з гарантією справжності.



Прогулянка вулицями шведської столиці…

Колорит вулиць Стокгольма чудово переданий гарним, підбадьорливим цитрусовим дуетом грейпфрута і бергамота, доповненого ароматним аспектом шавлії, кардамону та лимонної вербени.
Філігранно створена формула твору розвиває тему тонізуючої свіжості зеленими нотами з акцентом терпкого зеленого чаю, приправленого зухвалим пряним імбиром. Справжньою окрасою «серця» є нотки стиглої соковитої груші та оксамитових троянд.
Деревний акорд є тріо з базових димно-землистого солодкого ветивера і смолистого кедра в хмарі мускуса, що зачаровує своєю чуттєвістю.
Якщо вам імпонує цей дерев'яно-мускусний стиль із повними шарму квітковими нюансами, вам неодмінно варто купити Sg79 Sthlm № 8 Sg79 Sthlm в інтернет-магазині La Grande!